reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Boże,jestem taka przerażona. :-(
Od kilku dni nie wychodzę poza osiedle z Zuzią. Przeważnie tylko podwórko... Ale nie wiem,czy i tu jestem bezpieczna,bo dziś był pościg koło mnie,ale koleś nawiał... Osiedle patrolowane... Buuuu,to już się miesiąc ciągnie i policja go złapać nie może,a on rani żyletkami i brzytwami kolejne ofiary... I gwałci. :-(
to straszne co sie dzieje. bylam wczoraj u mamy i czytalam w wgazecie to tych zdarzeniach a moi rodzice mieszkaja w Sławie i to przeciez tez blisko:-(

Będziesz testować czy czekasz, ja zdecydowanie czekam tym bardziej, że obiawy to miałm podobne do Martuśki i juz teraz do poznania prawdy mi się tak nie śpieszy...

Dzisiaj zapowiedziałam M, że jak @ przyjdzie to ja przy tym nie chcę być, bo chyba sobie przerwę w starankach zrobię i to na dobre pół roku....
Za bardzo to wszystko przeżywam!!!
ja planuje testowac w walentynki bo @mialam 11 stycznia..a tak to narazie czekam ale na ten test:-)napewno nie na @:no::-)a tak to mnie te piersi zastanawiaja bo strasznie bola same sutki i brodawki:szok:a jak na okres to mialam zawsze cale oboale a do tego od kilku dni mam duzo sluzu:szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Boże,jestem taka przerażona. :-(
Od kilku dni nie wychodzę poza osiedle z Zuzią. Przeważnie tylko podwórko... Ale nie wiem,czy i tu jestem bezpieczna,bo dziś był pościg koło mnie,ale koleś nawiał... Osiedle patrolowane... Buuuu,to już się miesiąc ciągnie i policja go złapać nie może,a on rani żyletkami i brzytwami kolejne ofiary... I gwałci. :-(
Matko, ja tez bym się bała!!! Na śląsku tez dzisiaj jakiegos nożownika szukają!!!

ja planuje testowac w walentynki bo @mialam 11 stycznia..a tak to narazie czekam ale na ten test:-)napewno nie na @:no::-)a tak to mnie te piersi zastanawiaja bo strasznie bola same sutki i brodawki:szok:a jak na okres to mialam zawsze cale oboale a do tego od kilku dni mam duzo sluzu:szok:
Ja mam dzisiaj takie balony, że szok DD jak nic!!! Ale wolę się nie nakręcać, bo po 18 staraniach to wierzcie mi co miesiąc miałam oznaki że się udało i wredota też się spóżniała a potem klops.

ok ja ide juz lulu....przytulic sie do mężusia:))milej nocki...jutro zawitam z poranna kawusia:))

Ja mam dzisiaj takie balony, że szok DD jak nic!!! Ale wolę się nie nakręcać, bo po 18 staraniach to wierzcie mi co miesiąc miałam oznaki że się udało i wredota też się spóżniała a potem klops.
mam nadzije ze tym razem bedzie inaczej i masz fasoleczke:-)

Ale żeby to się od miesiąca ciągnęło? :confused: :-(
Mnie ten strach zaczyna paraliżować...
Wcale się nie dziwię!!! Uważaj na siebie!!!

ok ja ide juz lulu....przytulic sie do mężusia:))milej nocki...jutro zawitam z poranna kawusia:))
No to dobrej nocki!!!

Poczekamy zobaczymy czy mi psycha znowu dowcip robi!!!

No Asiucha, Maćku, gdzie Was poniosło!!!

Żeby na własnym podwórku nie czuć się już bezpiecznie... :-(
Agutka może lada dzień go złapią Jak maja portret pamięciowy to chyba tylko kwestia czasu, chyba, że się gościu zaszyje w jakiejś dziurze na jakiś czas!!!

Uciekam już chyba, bo odlatuje ze zmęczenia!!! Jak ja nie znoszę tych nocnych zmian!!!

reklama
Agutka może lada dzień go złapią Jak maja portret pamięciowy to chyba tylko kwestia czasu, chyba, że się gościu zaszyje w jakiejś dziurze na jakiś czas!!!

Wiesz,tu trochę społeczeństwo wini,bo jak tylko widzą kogoś podobnego,to zaraz na policję dzwonią i w końcu tej policji brakuje tam,gdzie trzeba...
A portret pamięciowy,owszem,jest. Nawet 3. A wiesz,co jest najlepsze? Że sama policja powiedziała,że ... nie wie,ilu tak na prawdę jest bandytów :)szok:),bo może jeden zapoczątkował i teraz się ukrywa,a jacyć inni "pracują" na jego konto. :szok:

Dobrej nocki,Robin. ;-)
Ja posiedzę przy kompie jeszcze,bo Mężul ogląda horror,a ja tego typu filmów nie lubię. :baffled: A że spać mi się nie chce,to rano będę "zdychać". :-p

Do góry