• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Po wyciągnięciu spiralki to pierwszy cykl. Dlatego też martwię się, aż do wizyty u gina :-( Poza tym to prawie 9 lat, kiedy czekałam na tą dzidzię. Różnie życie się układa. To chyba najdłużej wyczekane maleństwo w mojej rodzinie :sorry2:
nie martw sie napewno wszystko jest w porzadku:tak:a naprawde szybko wam sie udalo:-)moj tez to dopiero 1 cykl staranek wiec sie okaze czy byly owocne:-D

a tak sobie siedze i mysle ze chyba zrobie ten test szybciej bo gdzie tyle dni czekac do walentynek!!!ale pewnie i tak by nie wyszlo a poza tym to w walentynki ma byc prezent dla nas obojga

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
witajcie kochane ja mam dzis kiepski humor wczoraj caly dzsien drapalo mnie w gardle a dzis mam juz na 100% przeziebienie gardlo co prawda juz troche lepiej bo wypilam przed spaniem mleko z miodem i czosnkiem ale katar mnie meczy kichanie i pare razy kaszlalam :-( i cos czuje ze przez to przeziebienie nici z fasolki bo w przeziebionym organizmie napewno niebedzie sie chcialam zagniezdzic :no2: i juz sie chyba poddaje nawet niebede chyba testowac bo czuje ze i tak dupa bo wczoraj chyba byla owulka :unsure: kurde ze tez akurat teraz to przeziebienie sie napatoczylo w najwazniejszym momencie :hmm::angry::crazy::wściekła/y: jajnik juz dzis tak nieboli ale wczoraj dawal ostro o sobie znac dzis tylko czasem zaboli ale lekko wiec wszystjko tak jak w ostatnim cyklu

Dzień dobry. :-)

Ja z samego rana dostałam zdjęcie 1,5 godzinnego Witusia,bo koleżanka dziś urodziła. :-) :-D Jeszcze taki fajny - poporodowo pomarszczony. :-D

witajcie kochane ja mam dzis kiepski humor wczoraj caly dzsien drapalo mnie w gardle a dzis mam juz na 100% przeziebienie gardlo co prawda juz troche lepiej bo wypilam przed spaniem mleko z miodem i czosnkiem ale katar mnie meczy kichanie i pare razy kaszlalam :-( i cos czuje ze przez to przeziebienie nici z fasolki bo w przeziebionym organizmie napewno niebedzie sie chcialam zagniezdzic :no2: i juz sie chyba poddaje nawet niebede chyba testowac bo czuje ze i tak dupa bo wczoraj chyba byla owulka :unsure: kurde ze tez akurat teraz to przeziebienie sie napatoczylo w najwazniejszym momencie :hmm::angry::crazy::wściekła/y: jajnik juz dzis tak nieboli ale wczoraj dawal ostro o sobie znac dzis tylko czasem zaboli ale lekko wiec wszystjko tak jak w ostatnim cyklu
Dlaczego zakladasz od razu najgorszy scenariusz?:no: Nigdy nic nie wiadomo!
Ale z drugiej strony to dobrze - jak sobie wmowisz, ze nic z tego, to Cie wymyslone objawy nie beda dreczyc (ja tak mialam w poprzednik bezowulacyjnym cyklu);-)

Dlaczego zakladasz od razu najgorszy scenariusz?:no: Nigdy nic nie wiadomo!
Ale z drugiej strony to dobrze - jak sobie wmowisz, ze nic z tego, to Cie wymyslone objawy nie beda dreczyc (ja tak mialam w poprzednik bezowulacyjnym cyklu);-)
wole sie nieludzic przeziebienie napewno w niczym niepomaga a napewno moze przeszkodzic :zawstydzona/y: i juz mam dola z rana glupia choroba jeszcze w dodatku dzic pojawilo sie duzo sluzu wodnistego co wsiaka w wkladke i rozciagliwego bialo przejrzystego i juz calkiem nic niekuma mam juz dosc jak dostane @ to pojde do mojego ginka niech mnie zbada co i jak i wtedy dalej starania bo uparlam sie zeby uroidzic jeszcze w tym roku:baffled:

Dzień dobry.
agutkaZG pisze:
Ja z samego rana dostałam zdjęcie 1,5 godzinnego Witusia,bo koleżanka dziś urodziła. :biggrin2: :-D Jeszcze taki fajny - poporodowo pomarszczony. :-D
Już widziałam zdjęcie Witusia. Cudny jest.

Agutko, to straszne z tym zboczeńcem.:szok: Czemu nie może być tak jak na filmach, że myk i już łapią. Wierzę Ci, że na pewno masz oczy dookoła głowy jak wychodzisz z domu.

Dzień dobry.

Już widziałam zdjęcie Witusia. Cudny jest.

Agutko, to straszne z tym zboczeńcem.:szok: Czemu nie może być tak jak na filmach, że myk i już łapią. Wierzę Ci, że na pewno masz oczy dookoła głowy jak wychodzisz z domu.

Mam nadzieję,że widok tego szkraba jakoś mnie zarazi... :-)
Ale jestem dumna :cool2: - o 6:15 się urodził,a ja po 1,5h dostałam fotkę. :-D
A co do zboczeńca... Aguś,u mnie na osiedlu są ogromne zaspy śnieżne,mieszkam przy samym lesie... Jak tu się nie bać? :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry