reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Po wyciągnięciu spiralki to pierwszy cykl. Dlatego też martwię się, aż do wizyty u gina :-( Poza tym to prawie 9 lat, kiedy czekałam na tą dzidzię. Różnie życie się układa. To chyba najdłużej wyczekane maleństwo w mojej rodzinie :sorry2:
nie martw sie napewno wszystko jest w porzadku:tak:a naprawde szybko wam sie udalo:-)moj tez to dopiero 1 cykl staranek wiec sie okaze czy byly owocne:-D

a tak sobie siedze i mysle ze chyba zrobie ten test szybciej bo gdzie tyle dni czekac do walentynek!!!ale pewnie i tak by nie wyszlo a poza tym to w walentynki ma byc prezent dla nas obojga

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
witajcie kochane ja mam dzis kiepski humor wczoraj caly dzsien drapalo mnie w gardle a dzis mam juz na 100% przeziebienie gardlo co prawda juz troche lepiej bo wypilam przed spaniem mleko z miodem i czosnkiem ale katar mnie meczy kichanie i pare razy kaszlalam :-( i cos czuje ze przez to przeziebienie nici z fasolki bo w przeziebionym organizmie napewno niebedzie sie chcialam zagniezdzic :no2: i juz sie chyba poddaje nawet niebede chyba testowac bo czuje ze i tak dupa bo wczoraj chyba byla owulka :unsure: kurde ze tez akurat teraz to przeziebienie sie napatoczylo w najwazniejszym momencie :hmm::angry::crazy::wściekła/y: jajnik juz dzis tak nieboli ale wczoraj dawal ostro o sobie znac dzis tylko czasem zaboli ale lekko wiec wszystjko tak jak w ostatnim cyklu

Dzień dobry. :-)

Ja z samego rana dostałam zdjęcie 1,5 godzinnego Witusia,bo koleżanka dziś urodziła. :-) :-D Jeszcze taki fajny - poporodowo pomarszczony. :-D

witajcie kochane ja mam dzis kiepski humor wczoraj caly dzsien drapalo mnie w gardle a dzis mam juz na 100% przeziebienie gardlo co prawda juz troche lepiej bo wypilam przed spaniem mleko z miodem i czosnkiem ale katar mnie meczy kichanie i pare razy kaszlalam :-( i cos czuje ze przez to przeziebienie nici z fasolki bo w przeziebionym organizmie napewno niebedzie sie chcialam zagniezdzic :no2: i juz sie chyba poddaje nawet niebede chyba testowac bo czuje ze i tak dupa bo wczoraj chyba byla owulka :unsure: kurde ze tez akurat teraz to przeziebienie sie napatoczylo w najwazniejszym momencie :hmm::angry::crazy::wściekła/y: jajnik juz dzis tak nieboli ale wczoraj dawal ostro o sobie znac dzis tylko czasem zaboli ale lekko wiec wszystjko tak jak w ostatnim cyklu
Dlaczego zakladasz od razu najgorszy scenariusz?:no: Nigdy nic nie wiadomo!
Ale z drugiej strony to dobrze - jak sobie wmowisz, ze nic z tego, to Cie wymyslone objawy nie beda dreczyc (ja tak mialam w poprzednik bezowulacyjnym cyklu);-)

Dlaczego zakladasz od razu najgorszy scenariusz?:no: Nigdy nic nie wiadomo!
Ale z drugiej strony to dobrze - jak sobie wmowisz, ze nic z tego, to Cie wymyslone objawy nie beda dreczyc (ja tak mialam w poprzednik bezowulacyjnym cyklu);-)
wole sie nieludzic przeziebienie napewno w niczym niepomaga a napewno moze przeszkodzic :zawstydzona/y: i juz mam dola z rana glupia choroba jeszcze w dodatku dzic pojawilo sie duzo sluzu wodnistego co wsiaka w wkladke i rozciagliwego bialo przejrzystego i juz calkiem nic niekuma mam juz dosc jak dostane @ to pojde do mojego ginka niech mnie zbada co i jak i wtedy dalej starania bo uparlam sie zeby uroidzic jeszcze w tym roku:baffled:

Dzień dobry.
agutkaZG pisze:
Ja z samego rana dostałam zdjęcie 1,5 godzinnego Witusia,bo koleżanka dziś urodziła. :biggrin2: :-D Jeszcze taki fajny - poporodowo pomarszczony. :-D
Już widziałam zdjęcie Witusia. Cudny jest.

Agutko, to straszne z tym zboczeńcem.:szok: Czemu nie może być tak jak na filmach, że myk i już łapią. Wierzę Ci, że na pewno masz oczy dookoła głowy jak wychodzisz z domu.

Dzień dobry.

Już widziałam zdjęcie Witusia. Cudny jest.

Agutko, to straszne z tym zboczeńcem.:szok: Czemu nie może być tak jak na filmach, że myk i już łapią. Wierzę Ci, że na pewno masz oczy dookoła głowy jak wychodzisz z domu.

Mam nadzieję,że widok tego szkraba jakoś mnie zarazi... :-)
Ale jestem dumna :cool2: - o 6:15 się urodził,a ja po 1,5h dostałam fotkę. :-D
A co do zboczeńca... Aguś,u mnie na osiedlu są ogromne zaspy śnieżne,mieszkam przy samym lesie... Jak tu się nie bać? :-(

reklama
Do góry