• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
agutkaZG pisze:
Aguś,jak się na wrześniówkach kilka lat temu spotkałyśmy,to może teraz na październikówkach,co? :-D
Aga, no pewnie!!! Przecież już Ci kiedyś napisałam, że latem w Międzyzdrojach będziemy się spotykać ze starszakami i maleństwami.

A moje dziecko tak słuchało o czym z M rozmawiamy i pobiegł do babci pokoju i mówi:"będę miał dzidziusia i będę się nim opiekował". Nie chcieliśmy tak od razu mówić ale wydało się.
87zabka pisze:
ja tez bym chjciala zobaczyc w koncu 2 kreski widok 1 juz mi sie znudzil:zawstydzona/y:
Żabka, ja też długo czekałam na ten widok.

Aga, no pewnie!!! Przecież już Ci kiedyś napisałam, że latem w Międzyzdrojach będziemy się spotykać ze starszakami i maleństwami.

A moje dziecko tak słuchało o czym z M rozmawiamy i pobiegł do babci pokoju i mówi:"będę miał dzidziusia i będę się nim opiekował". Nie chcieliśmy tak od razu mówić ale wydało się.

Hahaha! Filip to jest mocny. :-)
Kurcze,już mnie tak korci ten test... W tamtym miesiącu nie,ale w tym znowu... Boże. :sorry2: :dry:

kurcze ale tu dzis pusto a napewno ja siade jutro wieczorem dopiero to nenadaze nadrabiac :-D zawsze tak jest jak ja siedze to pustki a jak mnie niema to pisza jak szalone :tak:;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry