reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Dzień dobry. :-) Wyspałam się,hurra!
Wczoraj w dzień tak mnie zmogło,że położyłam się z Zuzią podczas Jej drzemki i też usnęłam. :-D I wieczorem szybko odleciałam. :-p Ale to dobrze - przynajmniej dziś żyję. ;-)

reklama
to zależy jeżeli dostalaś @ to tempka moze byc wysoka a potem moze powoli spadac, jeżel to plamienie to moze to byc plamienie śródcykliczne.

dziewczyny dzis to zglupialam temp 36,8 czyli moja wysoka @ ustala tylko troche sluzu z mala iloscia krwi juz nic nie rozumiem po owu skoczyla i byla wysoka 17dni potem wczoraj na jeden dzien spadla do 36,6 i dzis znow wysoka??? to mozliwe ze w ciazy mozee spasc na jeden dzien ??? a moze to faktycznie plamienie srodcykliczne ale temp sie nie zgadza z tego co wiem ??? a i jeszcze ta odpowiedz o odklejaniu sie endometrium nie wiem o co chodzi:no:

Witam dziewczynki wczoraj miałam lenia i tylko was podczytywałam ,u mnie oki wczoraj nery mnie bolały tak że to szok noi po wszystkim wymiotowałam ale wieczorek D zamowił pizze i zjadłam 1 i pół kawałka dużej z de grasso a to w moim przypadku jest szok bo ja nie zmieściłam więcej niż jeden kawałek a potem brzuch mi rozwaliło tak że to szok ,bo mój żołądek nie jest przyzwyczajony do takiego jedzenia no ale na szczęście kibelka nie było .A moja Oliwka to aparatka bo zjadała 2 kawałki i dziś rano też musiałam jej 1 zagrzać bo upominała się o nią .

TOŚKA nie wiem czemu ale mam jakies dobre przeczucie względem ciebie ,trzymam kciuki żeby @ nie przylazła.

OLKALE daj znać co i jak po badaniach.

dziewczyny dzis to zglupialam temp 36,8 czyli moja wysoka @ ustala tylko troche sluzu z mala iloscia krwi juz nic nie rozumiem po owu skoczyla i byla wysoka 17dni potem wczoraj na jeden dzien spadla do 36,6 i dzis znow wysoka??? to mozliwe ze w ciazy mozee spasc na jeden dzien ??? a moze to faktycznie plamienie srodcykliczne ale temp sie nie zgadza z tego co wiem ??? a i jeszcze ta odpowiedz o odklejaniu sie endometrium nie wiem o co chodzi:no:

a w którym dc jestes teraz?

jesteś :-D:-D:-D a już chciałam pisać czy ktoś wie co u ciebie słychać :-D:-D:-D 17.09.?? :confused: nóżki zaciśnij 1 dzień to będzie z mojej daty urodzin :-p:-)
haha no z moim wczesnym porodem to wątpię, ze do 17 dotrwam

A ja ciężko się czuje :-p Dosłownie :-p Jakby ktoś mi kamyczki do macicy wsisnął :wściekła/y: A pozatym już 3 dzień żadnych bóli i kłuć... a temp też dziś niska :dry::dry::dry: o co tu chodzi??? :confused::dry::dry::dry:
yy co najmniej dziwne uczucie musi być... spokojnie czekaj na rozwój wydarzeń:tak::tak::tak:
Malutka no właśnie który dc masz???
Oliwka jak masz przeczucie to już dużo znaczy:tak::tak::tak:;-)

Witam sie :-D
W koncu mam wolne:tak::-D:-D:-D:-D:-D
Ostatnio cały czas w biegu:wściekła/y:

Sa jakies nowe fasolki ?????:-D

witajcie z rana hej KERNA fajnie ze do nas zagladasz :tak: moze sie pozarazamy ale widze ze w tym nowym roku to od poczatku coraz wiecje tych fasolek a malo pan dochodzi lub zostaje wiec moze ten nowy rok zeczywiscie jest szczesliwy ;-) oby wszystkim sie udalo do wiosny :) zebysmy wszystkie w tym roku urodzily hihihihi

kochane czy ktoras z pan ma konto na 28dni.pl?????? i mogla by spojzec na moj wykresik bo mi sie wydaje calkiem poplatany :baffled: poprzwedni jakbym zapisywala to bylby idealny ksiazkowy wrecz a ten to ja niewiem co o nim myslec:baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry