Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
to zależy jeżeli dostalaś @ to tempka moze byc wysoka a potem moze powoli spadac, jeżel to plamienie to moze to byc plamienie śródcykliczne.

dziewczyny dzis to zglupialam temp 36,8 czyli moja wysoka @ ustala tylko troche sluzu z mala iloscia krwi juz nic nie rozumiem po owu skoczyla i byla wysoka 17dni potem wczoraj na jeden dzien spadla do 36,6 i dzis znow wysoka??? to mozliwe ze w ciazy mozee spasc na jeden dzien ??? a moze to faktycznie plamienie srodcykliczne ale temp sie nie zgadza z tego co wiem ??? a i jeszcze ta odpowiedz o odklejaniu sie endometrium nie wiem o co chodzi![]()
haha no z moim wczesnym porodem to wątpię, ze do 17 dotrwamjesteśa już chciałam pisać czy ktoś wie co u ciebie słychać
17.09.??
nóżki zaciśnij 1 dzień to będzie z mojej daty urodzin
:-)
yy co najmniej dziwne uczucie musi być... spokojnie czekaj na rozwój wydarzeńA ja ciężko się czujeDosłownie
Jakby ktoś mi kamyczki do macicy wsisnął
A pozatym już 3 dzień żadnych bóli i kłuć... a temp też dziś niska
o co tu chodzi???
![]()

;-)
moze sie pozarazamy ale widze ze w tym nowym roku to od poczatku coraz wiecje tych fasolek a malo pan dochodzi lub zostaje wiec moze ten nowy rok zeczywiscie jest szczesliwy ;-) oby wszystkim sie udalo do wiosny
poprzwedni jakbym zapisywala to bylby idealny ksiazkowy wrecz a ten to ja niewiem co o nim myslec