reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ale jaja zrobilam, teraz test owulacyjny i wyszedl pozytywny blagam ktora wie kiedy pekaja pecherzyki wieczorem?????????????
ponoc testy owu wychodza pozytywne po owu jak jest ciaza gdzies kiedys czytalam ze babki maialy przed @ pozytywne testy owu i okazywalo sie ze sa w ciazy:eek:

reklama
hej dziewczyny właśnie zarejestrowałam się na forum... Czy mogę dołączyć się do Was??? i z Wami porozmawiać???:-)
pewnie że możesz zapraszamy:tak:
Super Babeczki - dzięki wielkie! Oglądajcie,proszę... Kolezanki wraz z Polsatem nakręcali rekonstrukcję... :-(
Ja się w ogóle zastanawiam,czy on jest z ZG... Bo przez miesiąc nikt go nie podkablował. :-( Przyjrzyjcie się wszystkie tym portretom - może ktoś go zna? Już nie wiem,co myśleć. :-(
również będę oglądać Agutka.
No u mnie to juz sama nie wiem co się dzieje :zawstydzona/y: piersi mnie nie bolą za to podbrzusze świruje jak nie wiem :-( ale nigdy nie bolało 6 dni przed @ :wściekła/y:
Więc teraz jest na odwrót piersi sobie dyndają spokojnie a podrzusze daje znaki :wściekła/y: U mnie to napewno nie fasolka :wściekła/y:
właśnie skąd te dziwne objawy,czemu jest wszystko na odwrót?Tosia nie nakręcaj się tylko uwierz że jesteś zafasolkowana i koniec kropka:tak:te objawy z kosmosu się nie wzięły:-)

Ja mam tak samo - cyce nic. Tylko dziwne mulenie w podbrzuszu i bol w krzyzu... No i prawie zero sluzu:eek:

Aham - no moze racja... Ale ja tam z rana na glodego zla nie bywam;-) Dopiero pozniej mi sie gastro wlancza;-)

W walentynki.
Jesli @ sie wczesniej nie zjawi...
zero śluzu?któraś tu pisała zafasolkowana że tak miała:tak::tak::tak: ja mam tak samo jak się nie pojawi @ to zatestuje...ale już chyba tracę nadzieję...

Nie ma co się oszukiwać.Boli.Boli jak na @...nie wiem czy dalej wierzyć w coś czego nie ma...kiedyś musiałąm się poddać...wierzyłam od 2 tyg ze jestem w ciązy.dziś miałam cięzki egzamin na studiach.zdałam go ale czuję się źle bo brzuch boli tak bardzo...tylko skąd się wzięła ta moja wcześniejsza pewność...?:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ponoc testy owu wychodza pozytywne po owu jak jest ciaza gdzies kiedys czytalam ze babki maialy przed @ pozytywne testy owu i okazywalo sie ze sa w ciazy:eek:
Niestety to nie prawda ja zawsze mam w te dni 2 ładne krechy przez 3 dni. Jak sa 2 ładne krechy to owulka nastąpi od 24 do 36 godz. Mi lekarz zalecał wieczorem test rano przytulanko!!!

Powodzenia Svensonka!!!

Nie ma co się oszukiwać.Boli.Boli jak na @...nie wiem czy dalej wierzyć w coś czego nie ma...kiedyś musiałąm się poddać...wierzyłam od 2 tyg ze jestem w ciązy.dziś miałam cięzki egzamin na studiach.zdałam go ale czuję się źle bo brzuch boli tak bardzo...tylko skąd się wzięła ta moja wcześniejsza pewność...?:-(
Moze miałaś tak jak jak ja ja juz też kilka razy byłam pewna a potem @ i lekarz mi powiedział że wyniki krwi wskazuja że ciąża była ale bardzo krótko!!!

Moze miałaś tak jak jak ja ja juz też kilka razy byłam pewna a potem @ i lekarz mi powiedział że wyniki krwi wskazuja że ciąża była ale bardzo krótko!!!

właśnie też się nad tym zastanawiam...naprawdę byłam pewna...teraz jestem skołowana przez ten ból brzucha dzisiaj,chociaż @ jeszcze nie ma,wypada w czwartek..ale wiesz Robin bardzo mnie bolały piersi ostatnio a nigdy mnie nie bolą i to mnie bardzo zaskoczyło.muszę czekać ale ten ból brzucha jak na @ chyba mówi sam za siebie:-( a jak Ty się czujesz kochana?

zero śluzu?któraś tu pisała zafasolkowana że tak miała:tak::tak::tak: ja mam tak samo jak się nie pojawi @ to zatestuje...ale już chyba tracę nadzieję...[/QUOTE]
Kerna tak miała więc bądz dobrej myśli;-)

właśnie też się nad tym zastanawiam...naprawdę byłam pewna...teraz jestem skołowana przez ten ból brzucha dzisiaj,chociaż @ jeszcze nie ma,wypada w czwartek..ale wiesz Robin bardzo mnie bolały piersi ostatnio a nigdy mnie nie bolą i to mnie bardzo zaskoczyło.muszę czekać ale ten ból brzucha jak na @ chyba mówi sam za siebie:-( a jak Ty się czujesz kochana?
dziewczynki kochane nie myślcie czy @przyjdzie czy nie takie bóle mogą oznaczać też fasolke:tak:

reklama
Czesc,

jak dobrze pójdzie, to w przyszłą środę będę miała robioną drożność jajowodów. Proszę więc o kciuki, żeby się udało, bo będę wciągana na listę na siłę;)

Do góry