reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
no musi sie udać:-) aczkolwiek u mnie to nie wiem bo jak mialam usg to nie było dominujacego pecherzyka i nie wiadomo czy w ogóle bedzie :-( więc ja tak licze na cud;-):tak:[/

A cuda się zdarzają więc trzymam kciukasy!Ja tez nie wiem czy sie teraz uda bo mężuś dopiero w piątek wraca i chyba sie nie załapie na owulke .ale trzeba mieć nadzieje!(przytulanko było w niedziele wiec może plemniczki wytrzymały do owulki.zobaczymy a teścik mozna zrobic a co tam!!!!!!

To paskudnie, ze nie masz mężusia pod reką kiedy trzeba :-(

Kochana dołóżmy do tego zgagę która mam teraz i ciąża gotowa :-D:-D:-D
Betusiu zobaczymy nie ma co :tak:
Mogłybyśmy stworzyć poradnik jak w 3 dni po owulce wmówić sobie ciąże :-D

Tośka to już prawie trafienie moznaby powiedzieć;-) pamietaj co mówiłąm wspomnisz moje słowa:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
:crazy:kurcze musze isc gary myc-a tak bardzo mi sie nie chce
oj ja też nie lubie nigdy zmywać garów. a tak poza tym kiedy najlepiej zrobic test? mam nadzieje ze nie bede musiala bo prawidlowo jutro powinnam dosatc @ i wierze ze jej nie dostane wiec gin mi powie czy sie udalo czy nie. trzymajcie kciuki aby nie przyszła do mnie jutro @;-)

reklama
Kochana dołóżmy do tego zgagę która mam teraz i ciąża gotowa :-D:-D:-D
Betusiu zobaczymy nie ma co :tak:
Mogłybyśmy stworzyć poradnik jak w 3 dni po owulce wmówić sobie ciąże :-D

heheh no ja tak sobie wmowilam w poprzednim cyklu:
smaki, bóle piersi, ciemnejsze brodawki, spanie, niechęć do papierosów( pozostała mi do dzisiaj :-)) - te fajki były dla mnie argumentem koronnym --- a i najwazniejsze tna tescie ciazowym byla druga kreska a w zasadzie cień
i jednak @ przyszła silna jak nie wiem co i starania od nowa:-)
ale ja Tobie Kochana życzę oczywiscie upragnionych 2 kreseczek i bety pozytywnej i wszystkiego .... ciiiiiiiiiiii;-)

Do góry