to krótki wątek typowo o owu
Nasz Bocian - Strony o Rodzinie - Forum - Owulacja
znajdę ten, w któym jest cykl opisany..
Nasz Bocian - Strony o Rodzinie - Forum - Owulacja
znajdę ten, w któym jest cykl opisany..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Tak masz rację zobacz np. Ci z rocznika około 1925-1945 przecież ich najlepsze lata przypadły na taki brzydki czas, albo że nie chorujemy na jakiś choroby ile mimo że to rozumiem ale i tak mam załamki i to takie duże doły , ale nawet nie skąd się biorą przecież i tak się nie nastawiam na zafasolkowanie.teraz takie czasy...przemiany w Polsce...jednak i tak wybieram te czasy, w któych żyjemy niż XX wiek. Mamy szczescie, że żyjemy w pokoju
Wierzę w to, ze jak nie ta praca to inna ...jeszcze ja zmienię w zyciu...cieszyć sie trzeba, ze zdrowi jesteśmy i domku z mężem w porzadku...to jest ważne w życiu...![]()
ale chyba nie zawsze po peknieciu masz plyn w Zatoce Duglasa???
jak miałam monitoring to moja gin szukałą tego płynu by potwierdzić owu...no ale ona taka nie za bardzo jest...wię nie wiem czy to wiarygodne, kiedyś też maćku o tym pisałą...

to najlepiej napisz sobie na kartce wszystkie pytania ktore chcesz ginowi zadac to wtedy niezapomnisz bo jak juz wyjdziesz od gina to wtedy bedie za pozno a wszystkie pytania sie przypomna dopiero wtedy hihihimusze poszperac w necie a 16 lutego mam wuzyte u gina to jak nie zapomne to sie podpytam :-)
taka czarna dzisura przy wizycie
Tak masz rację zobacz np. Ci z rocznika około 1925-1945 przecież ich najlepsze lata przypadły na taki brzydki czas, albo że nie chorujemy na jakiś choroby ile mimo że to rozumiem ale i tak mam załamki i to takie duże doły , ale nawet nie skąd się biorą przecież i tak się nie nastawiam na zafasolkowanie.

Tak nie zazdroszczę tych czasów. A praca to macie racje jak nie ta to inna tylko ja tak jakoś ostatnio nie bardzo wierzę w swoje możliwości przez to że nie mogę zajść w ciążę- pewnie i to kiedyś przejdzie?jak czytam jakies ksiażki opisujące tamten okres to sama nie wiem jak Ci ludzie przeżyli, bo my to mamy dosłownie pikuś...:-(
wojna zostawia na psychice takie piętno, ze taka starta pracy przy tym... ja to mogę nawet sprzatać...jakby co![]()
jak miałam monitoring to moja gin szukałą tego płynu by potwierdzić owu...no ale ona taka nie za bardzo jest...wię nie wiem czy to wiarygodne, kiedyś też maćku o tym pisałą...