reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ja chyba nie wytrzymam i zatestuje z wami w niedziele a miałam w srode testować, jak wyjdzie negatywny to powtórze potem raz jeszcze ale nie wytrzymam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
witam wietam!!!
A u mnie ok:-DJakos leci:-)
Wczoraj mielismy odpoczynek od staranek ale dzis dalej planuję molestowac mezulka:tak:
W poniedziałek mam wizytkę i zobaczymy co p.doktor powie;-)

A co u Was kochane????

Maćku jestes?
Juz jezdem. Bylam z piesa:tak:

powiedzcie mi jeszcze jak mam cykle 30 dni to kiedy zaczac robic testy owu
Ja sadze, ze tak ok 14 dc... Bo faza poowulacyjna moze trwac 12-16 dni (14 dni to taka ksiazkowa;-))

a ja mam pytanie do was kobietki czy po owu normalnie tez pobolewa jajnik??? i w trakcie przytulanek tez az do @ ?????????

a ja mam pytanie do was kobietki czy po owu normalnie tez pobolewa jajnik??? i w trakcie przytulanek tez az do @ ?????????

Mnie teraz bolą i podczas przytulanek tez boli:sorry:
Ostatnio nawet wymyslilismy jakąs dziwną pozycje i myslałam ze sie posmarkam:eek:

reklama
Do góry