reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Trzymam kciuki choć biąrąc pod uwagę, że miałyśmy tak samo cykl to......
Napiszę tylko, że podziwiam Cię baaaardzo za cierpliwość!!! Pełna podziwu jestem!!!
jakbym mogla to juz bym zrobila test hehhe ale jos wole poczekac ile dni mi sie spozni i wtedy bym najchetniej zrobila heheh ale jak znam zycie to dzis kupie test i jeszcze dzis zrobie:-D

reklama
Faktycznie - juz kojarze...(tyle nas tutaj, ze sie pogubic mozna)
Schemta dosc niespotykany... A czy on jest specjalista od nieplodnosci? A chodzisz prywatnie do niego?
Profesor nawet, chodzę prywatnie!!!

Naszczęście we wtorek jadę na śląsk i tam umówiłam się z innym lekarzem żeby skonsultować!!!

jakbym mogla to juz bym zrobila test hehhe ale jos wole poczekac ile dni mi sie spozni i wtedy bym najchetniej zrobila heheh ale jak znam zycie to dzis kupie test i jeszcze dzis zrobie:-D
To rób Kochana, i ciesz się szczęściem zamiast żyć w niepewnosci!!!
Dodam tylko, ze ja @ miałam 7 więc.....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Svensonka wszystko było by pięknie tylko ja czuję, jakbym łykała trutkę albo zajadała chemię w czystej postaci na śniadanko!!!
okropienstwo ja nawet nie chce myslec czym mnie bedzie faszerowal jak ja pojde az sie boje pomyslec. Jestem z natury twarda ale nienawidze wymiotow biegunek itp przeraza mnie to zeby mi sie psuja i leze jak kloda masakra
a ewelina to ma zdrowie trzymac siebie i nas w niepewnosci ja bym nie wytrzymala juz i tak sobie kupilam na zas testy owulacyjne i 2 ciazowe w razie gdyby mnie podkusilo sprawdzic heeeeeeeee

To rób Kochana, i ciesz się szczęściem zamiast żyć w niepewnosci!!!
Dodam tylko, ze ja @ miałam 7 więc.....
ja mialam miec jakos 10 albo 11;-)nie chce sie nakrecac bo to dopiero 1 cykl jak sie staramy a tylko te cycochy mnie tak bola juz ponad tydz:eek:i chyba sie peniejsze zrobily hehehe a to dobrze bo chcialabym zeby troche urosly:-D

okropienstwo ja nawet nie chce myslec czym mnie bedzie faszerowal jak ja pojde az sie boje pomyslec. Jestem z natury twarda ale nienawidze wymiotow biegunek itp przeraza mnie to zeby mi sie psuja i leze jak kloda masakra
a ewelina to ma zdrowie trzymac siebie i nas w niepewnosci ja bym nie wytrzymala juz i tak sobie kupilam na zas testy owulacyjne i 2 ciazowe w razie gdyby mnie podkusilo sprawdzic heeeeeeeee
Po tym czymś cierpię na bezsennosc juz dwie noce spałam tylko 2 i pół godz. Dzisiaj moja twarz wyglada jakby mnie osy pożądliły, a całe ciało jakbym przez noc przytyła ze 3 kilo, poty mnie oblewaja i te mdłości bleeeeeeee

Profesor nawet, chodzę prywatnie!!!

Naszczęście we wtorek jadę na śląsk i tam umówiłam się z innym lekarzem żeby skonsultować!!!
Skoro chodzisz prywatnie to nawet jakby Cie skierowal na jakies badania to i tak musialabys zaplacic, wiec moze idz sama (pisalas, ze idziesz, tak?)
I ja bym chyba odstawila ten lek, skoro tak sie fatalnie czujesz...

Po tym czymś cierpię na bezsennosc juz dwie noce spałam tylko 2 i pół godz. Dzisiaj moja twarz wyglada jakby mnie osy pożądliły, a całe ciało jakbym przez noc przytyła ze 3 kilo, poty mnie oblewaja i te mdłości bleeeeeeee
ty to odluz te tabletki bo jeszcze cos ci sie stanie!!!! Ja mialam na plamienia jakies mi dal ale czulam sie jak bym pila caly tydzien jestem barmanka ale takiego cczegos w zyciu nie przezylam tak silne byly ze po 3 dniu dalam sobie spokuj

reklama
Skoro chodzisz prywatnie to nawet jakby Cie skierowal na jakies badania to i tak musialabys zaplacic, wiec moze idz sama (pisalas, ze idziesz, tak?)
I ja bym chyba odstawila ten lek, skoro tak sie fatalnie czujesz...
Właśnie czekam na jakies wieści od dziewczyn co też to biorą bo boję sie jakie będą efekty jak odstawię za wcześnie nie wiem czy to tak sobie mozna przerwać...

Do góry