hej kobietki a ja juiz obcieta kuuupe klakow stracilam ale to nic czekam sobuie kiedy @ sie skonczy mimo ze dopiero dzis zawitala ale juz mam lepszy humor a do gina pojde teraz we wtorek i opytam coi jak i wogole moze skierowanie na badanka dostane a potem pojde 2 marca na usg i podpatrze sobie jajeczka
 ale juz mam lepszy humor a do gina pojde teraz we wtorek i opytam coi jak i wogole moze skierowanie na badanka dostane a potem pojde 2 marca na usg i podpatrze sobie jajeczka  jutro skocze do poloznej sie zarejestrowac
 jutro skocze do poloznej sie zarejestrowac  musi sie w koncu udac i na bank w tym roku
 musi sie w koncu udac i na bank w tym roku

ale juz mam lepszy humor a do gina pojde teraz we wtorek i opytam coi jak i wogole moze skierowanie na badanka dostane a potem pojde 2 marca na usg i podpatrze sobie jajeczka
 ale juz mam lepszy humor a do gina pojde teraz we wtorek i opytam coi jak i wogole moze skierowanie na badanka dostane a potem pojde 2 marca na usg i podpatrze sobie jajeczka  jutro skocze do poloznej sie zarejestrowac
 jutro skocze do poloznej sie zarejestrowac  musi sie w koncu udac i na bank w tym roku
 musi sie w koncu udac i na bank w tym roku

Teraz mierze temp 2 m-ce i wiem kiedy mogla być owu, więc chce spróbować bez Lutki
 Teraz mierze temp 2 m-ce i wiem kiedy mogla być owu, więc chce spróbować bez Lutki