reklama
Svensonka
Fanka BB :)
25 lub 26 jak wytrzymam bo co zegne kolana do gory jak siadam to mnie wszystko kuje na dole hehebardzo mi sie podoba Roxannaajjjj az jestem ciekawa co to bedzie u ciebie
i kiedy robisz testa hehehhehe
![]()
ewelina09065
czas oczekiwania...
a tak szybko stwierdzili plec?bo mi lekarka zawsze mowila ze w 21 tyg widacPrawdopodobnie będzie Bartlomiej :-) a na drugie Jan, ale jeszcze na 100% nie jestesmy pewni na razie przyszła paczuszka z ciuszkamioj takie słodziurtkie to
![]()
chyba ze mials 4d robioneSvensonka
martyna, roma ,ksymena,rita, zyta tez mam kolezankiaja mam koleżanka FlorentynęFlorka
![]()
gniazdko sie wije25 lub 26 jak wytrzymam bo co zegne kolana do gory jak siadam to mnie wszystko kuje na dole hehe
?
R
RiSiA
Gość
Piszecie jak szalone!!!!!
Rozmawiałam teraz chwilę przez telefon a tu chyba z 10 stron przybyło.
ewelina ja już się tego Twojego testu doczekać nie mogę.
pajkaa gratuluję! szybko udało się ustalić płeć dzidzi.
Myszka na razie to tan na 30% lekarka mowiła, ze cos tam wisi miedzy nogami
ale wiesz czasami siusiorek potem okazuje sie czym innym
ja kupuje ciuszki w neutralnym kolorze
zielony, brzoskwiniowy, zółtykerna
http://www.lauraziobro.pl
tyle dobrego bejbe sie obudził

Gdziesz czytałam że w życiu płodowym u chłopców szybciej widać w tak normalnie to dziewczynki szybciej dojrzewają i jest na odwrót, także może być synuś PaajkaMyszka na razie to tan na 30% lekarka mowiła, ze cos tam wisi miedzy nogamiale wiesz czasami siusiorek potem okazuje sie czym innym
ja kupuje ciuszki w neutralnym kolorzezielony, brzoskwiniowy, zółty
Svensonka
nio moze sama nie wiem co myslec na ten temat ale nigdy powtarzam nigdy nie jadlam sniadan bo mnie mdli ranon tylko jak bylam w ciazy z oskarkiem to musialam a teraz juz o 9 glodna jak wilkkkkkkkkkkkkkkkkgniazdko sie wije?
reklama
ewelina09065
czas oczekiwania...
ale fajnie ja juz bym chciala kupowac ciuszki i wogoleMyszka na razie to tan na 30% lekarka mowiła, ze cos tam wisi miedzy nogamiale wiesz czasami siusiorek potem okazuje sie czym innym
ja kupuje ciuszki w neutralnym kolorzezielony, brzoskwiniowy, zółty

Podziel się:
ajjjj az jestem ciekawa co to bedzie u ciebie
oj takie słodziurtkie to