oświecisz mnie trochę z tym endometriumJest pecherzyk - 17 mm
Ja wlasnie pracuje nad lepszym endometrium - jem chlebek z ryba wedzona i chyba sobie popije winkiem![]()
reklama
a ile powinien miec zeby peknac???ja bede dopiero 1 raz i jestem baaardzo ciekawaJest pecherzyk - 17 mm
I sie ciesz! Obys nie musiala sie w tym temacie za bardzo zaglebiac...
Ale za to jak wszystkie zaciazymy to Ty bedziesz bardziej obcykana
Ja wlasnie pracuje nad lepszym endometrium - jem chlebek z ryba wedzona i chyba sobie popije winkiem![]()

hej dziewczyny :-)
nadrobilam caly dzionek , niestety w pracusi sajgon na maxa
macku a co tobie lekarz pow na temat pecherzyka ? w ktorym dc jestesa ile powinien miec zeby peknac???ja bede dopiero 1 raz i jestem baaardzo ciekawa![]()
Ostatnio edytowane przez moderatora:
erba patrzę na Twój suwaczek i widzę że już masz duże dziecko to ile lat staracie się o drugie?hej dziewczyny :-)
Mam nadzieje, ze tym razem peknie. Bo na ostatnim monitoringu tez byl ladny pechol, ale niestety nie pekl...:-(maćku gratulejszyn niedlugo bedzie owu :-) ciekawe jaki u mnie bedzie i w ogole czy bedzie tego 4 tego marca
ide sobie winka nalac
Nalej sobie - zebym samotnie nie pila, bo to moze do alkoholizmu doprowadzic;-)
Odpowiednia dieta dobrze wplywa na budowe endoetrium - m.in. czerwone winko i ryby, najlepiej wedzoneoświecisz mnie trochę z tym endometrium

W granicach 20mma ile powinien miec zeby peknac???ja bede dopiero 1 raz i jestem baaardzo ciekawa![]()
Jestem w 12dc. Pecherzyk mu sie podobal. Kazal wykorzystac meza i w sobote/niedziele zrobic testa owu.macku a co tobie lekarz pow na temat pecherzyka ? w ktorym dc jestes
no , wiesz z tymi starankami to bylo naprawde roznie 2001 roku staralismy sie ale niestety nie udalo sie :-( potem bywalo roznie generalnie temat odpuscilam i 2 lata temu stwierdzilismy z m ze bylo by dobrze zeby w tym roku sie postarac , i tak na maxa to mozna pow ze od pazdziernikaerba patrzę na Twój suwaczek i widzę że już masz duże dziecko to ile lat staracie się o drugie?
asiucha-L
Fanka BB :)
robisz to wszystko prywatnie czy na NFZ ?
Boja raczej prywatnie na NFZ jak byłam ostatnio u lekarza to nawet morfologii mi nie chciała zlecić![]()
U mnie ogólnie z badaniami jest to samo, nawet rodzinny lekarz nie jest skory z zwykłej morfologii i od razu a po co , a dlaczego, a kiedy była ostatnia robiona? Plus że umnie prywatnie nie jest tak drogo tyle że krew pobierają tylko we wtorki i w czwartki.
Ale na gina super teraz trafiłam, zapisałam się na wizytę i na usg 15 marca i oczywiście za free na nfz. Babeczka sama się mnie w rejstracji spytała czy na nfz.
super, ale grono Nam się powiększa
szkoda teo dzieciaczka... ciekawe jak by był u Was na stałe, a nie na wakacjach czy by zycie nie spowszedniało, bo teraz to się staracie, zeby mu było dobrze![]()
Wiesz też nad tym myślałam że teraz jemu jest fajnie bo się staramy itp ale tak na codzień to może by mu sięznudziło i by chciał spowrotem do mamy.
ten zastrzyk wstrzykną w cipeńki żeby przez ten kontrast widzieć![]()

no tak ale jesteś w stanie ocenić lekarza po pierwszej wizycie, jak nawet mu się do badan (aktualnych) nie chce zajrzeć to o nim już coś wiesz...jak słysze jeden cykl co2-gi dzien na monitoring, bo chce zobaczyć co się z pęcherzykim dzieje, bez tego nie ruszymy, to też juz wiem, ze jest ok...
tak myślę...
do tej pory ta moja to oglądała mi pęcherzyk ok 10-14 dc i potem nie mówiłą żeby przyjść do sprawdzenia czy pękł...więc ja w sumie nawet nie wiem, czy on ma odpowiednią wielkosć przy owulce i nie wiem czy pęka?
Mój nowy gin to na pierwszej wizycie wszystkie moje badania z roku przejrzał plus usg w kolejności, bardzo dobre wrażenie na mnie zrobił więc jestem pełna nadzieji, zobaczymy co bedzie na drugiej wizycie.
co lekarz to chyba co innego twierdzi ja jak bylam w 11 dc to byl 18,16 i stwierdzila ze za maly i kazala przyjsc w 14 dc i wtedy mial 2.86 ale zadnych testow na owulke nic , ja juz z tego nic nie rozumiemMam nadzieje, ze tym razem peknie. Bo na ostatnim monitoringu tez byl ladny pechol, ale niestety nie pekl...:-(
Nalej sobie - zebym samotnie nie pila, bo to moze do alkoholizmu doprowadzic;-)
Odpowiednia dieta dobrze wplywa na budowe endoetrium - m.in. czerwone winko i ryby, najlepiej wedzone
W granicach 20mm
Jestem w 12dc. Pecherzyk mu sie podobal. Kazal wykorzystac meza i w sobote/niedziele zrobic testa owu.
reklama
masz rację czasem nie zdajemy sobie sprawy jak te nasze dzieci szybko rosną tak pytam bo mój ma 6 lat, a jeszcze ten cykl i stuknie już 4 lata starań:-(no , wiesz z tymi starankami to bylo naprawde roznie 2001 roku staralismy sie ale niestety nie udalo sie :-( potem bywalo roznie generalnie temat odpuscilam i 2 lata temu stwierdzilismy z m ze bylo by dobrze zeby w tym roku sie postarac , i tak na maxa to mozna pow ze od pazdziernika
Podziel się: