reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Oj bidne te nasze chopy zawsze im sie obrywa,moj tez dzis troche sie nasłuchał !:-)
normalnie czuje sie mega niewyraźnie boli gardło, podbrzusze a raczej z drugiej strony rwie i bół kolan i wychodzi na to albo nawrót choroby i do tego dni płodne- dziewczyny ja to mam zawsze pecha:-( Byłam w przychodni a tam kartka że czynne rano, a jak wczoraj byłam na badaniu krwi to nic o tym nie wspominali.
I chwycił mnie ogromniasty nerw:crazy::crazy: na ten mój pech:angry::angry::angry::angry::angry:

moj m juz ma dosc sluchania o kolejnych sposobach na zaciazenie hihihi jak juz tylko wpomne o 2 kreskach to on juz ma dosc hihihii stwierdzil ze ja moge sobie wszystko robic i probowac na cudowne zaciazenie i cudowne splodzenie syna ale jemu zostawic tylko wykonczenie hihihii chyba przez te 4 miesiace sie juz dosc nasluchal osluzie i dniach plodnych i wszystkich tych rzeczach hihihihihi

normalnie czuje sie mega niewyraźnie boli gardło, podbrzusze a raczej z drugiej strony rwie i bół kolan i wychodzi na to albo nawrót choroby i do tego dni płodne- dziewczyny ja to mam zawsze pecha:-( Byłam w przychodni a tam kartka że czynne rano, a jak wczoraj byłam na badaniu krwi to nic o tym nie wspominali.
I chwycił mnie ogromniasty nerw:crazy::crazy: na ten mój pech:angry::angry::angry::angry::angry:

Dzisiaj to chyba taki wredny dzien nich sie juz konczy!!!!!!!!!!!!!!!
A na chorobe dobry seksik!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak::tak::tak:Pomaga:tak::tak:

a lipka z tym jakiś pakiet tylko związany z pracą :sorry: ale już mówiłam że dopłacę 40 dychy miesięcznie i będę miała wypas :tak:
no to super ja jakbym policzyła ile kosztuja te hormony to w setki idzie...

ja tez, ale roboty mam teraz duzo:wściekła/y:

Witam się wieczorowo
Suzi gratuluję !!!!

a ja dzis bylam na usg piersi i bardzo się cieszę bo nie musialam miec biopsji :-)
kontrola za 6 miesięcy

a dziś termin @ jeszcze jej nie ma ale juz czuję że nadchodzi wielkimi krokami....:wściekła/y::-(
muszę jutro zakupić ziołka....
ide dzisiaj na pifffko z mamusią :-poj jak dobrze w domku rodzinny- nie:no: chce wyjezdzac!!!!!!

nie wiem kiedy Was nadrobie Kochane....

jak zwykle trzymam za wszystkie z nas kciuki!!!!!!!:tak:
no miło widziec i ciesze sie z tego usg...a nie mówiłam ;-)

A do mnie własnie @ przylazła:-:)-:)-:)-:)-(
a fuj...zapraszał ja ktoś?

mnia mnia pyszne siemie;-) siła sugestii;-)

mnia mnia pyszne siemie;-) siła sugestii;-)[/QUOTE]
Nie zapraszał a i tak sie wprosiła ale w marcu to juz nie dam jej sie wprosic!!!!!!!

siemie mniam???ja nie mogłam tego przełknąć -podziwiam!

a jak tam pierwsze wnioski po piciu ziółek????
powiem szczerze że nie wiem ktore powinnam pić????
może któaś mi doradzi???
jak na rzie to piję i tyle...no moze jakies słuz zobaczyłam...bo u mnie @ a nigdy nie miałam....jest wąrek ziiołpijki i tak zagladamy i dyskutujemy o ziółkach...na pierwszej stronie jest link...pczytaj...;-)

Przykro mi.

Ja dzisiaj jestem tzn. byłam bardzo naładowana. Tak się wkurzyłam że szkoda gadać:zawstydzona/y: I jeszcze mój M oberwał:-(

no to rzeczywiscie pech, a moz enie stracone jeszcze, który dc?

moj m juz ma dosc sluchania o kolejnych sposobach na zaciazenie hihihi jak juz tylko wpomne o 2 kreskach to on juz ma dosc hihihii stwierdzil ze ja moge sobie wszystko robic i probowac na cudowne zaciazenie i cudowne splodzenie syna ale jemu zostawic tylko wykonczenie hihihii chyba przez te 4 miesiace sie juz dosc nasluchal osluzie i dniach plodnych i wszystkich tych rzeczach hihihihihi
no to będzie wyedukowany mężulek;-)

a u mnie ciąg dalszy kłucia lewego jajnika ciekawe co się z tego wykluje ;-):tak: byle nie @ bo ja jej też nie zapraszam w tym m-cu:sorry:

mnia mnia pyszne siemie;-) siła sugestii;-)
Nie zapraszał a i tak sie wprosiła ale w marcu to juz nie dam jej sie wprosic!!!!!!!

siemie mniam???ja nie mogłam tego przełknąć -podziwiam![/QUOTE]

no i tak trzymaj, ja dziś mam 3 dc to razem zachodzimy w tym cyklu:tak:
a siemie to mi smakuje jak jakieś zmielone zboze...dam rade ...bo jeszcze dłuzo zniosę ...byle miec mała fasolkę:-D

reklama
dziewczyny mam dzisiaj 10dc i co ja na to moje gardziołko mogę brać gripex bo coś muszę bo się rozwinie i będzie kicha:confused2:

Do góry