reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

też tak myślę bo pewnie owu w 14 wypadnie

ostatnio 28 dniowe poprzedni 32 dni a przedtem to 26-27 dniowe bo odkąd się leczę to mi skaczą te cykle co 3 miesiące a potem wraca do normy
no ja 1 po odstawieniu tabsow mialam 37 dni potem 2 myslalam ze bedzie 37 a bylo 32 dni wiec teraz mysle ze bedzie 32 dni ale pewnie bedzie krotszy :-p ale mam nadzieje ze duuuuuuuuzo dluzszy o ladne 9 miesiecy ;-) mocno wierze w ziolka :tak::-D

reklama
no ja 1 po odstawieniu tabsow mialam 37 dni potem 2 myslalam ze bedzie 37 a bylo 32 dni wiec teraz mysle ze bedzie 32 dni ale pewnie bedzie krotszy :-p ale mam nadzieje ze duuuuuuuuzo dluzszy o ladne 9 miesiecy ;-) mocno wierze w ziolka :tak::-D
ja już zamówiłam i w następnym cyklu piję.

zdecydowanie łagodniejszy od wszystkich które brałam pomógł dopiero po 4 dniach :tak:
lekarze top zazwyczaj na podtawie empirycznyum działają, jak w danym sezonie "idzie" leczenie na daną grupę antybiotyków to standardem zaczynaja u wszstkich...chybaże kobieta zgłasza ryzyko, ze jest w ciaży to sięgaja po podstawe.
To kiedy antybiotyk zacznie działać zależy od tego jakie bakterie są typowe czy atypowe...i na jaki antybiotyk będa wrażliwe...

suuuuuper!

odkad staramy sie o dzidzie to widze same kobiety w ciazy albo z wozeczkami i jak jestem przed @ to sobie mówie ze pewnie nie długo ja tak bede miec a gdy @ przylezie to jak je widze to mi sie płakac chce i jak na złosc jest ich wtedy jeszcze wiecej
nic nie mów ja jak po szpitalach sie szlajam w pracy to nic innego nie widzę tylko kobietki z oddziałow połozniczych lub czekajace na usg:-(

ja już zamówiłam i w następnym cyklu piję.
to świetnie...bo ja liczę, ze dołączę d otych co w pierwszym cyklu zaszły:-D

nic nie mów ja jak po szpitalach sie szlajam w pracy to nic innego nie widzę tylko kobietki z oddziałow połozniczych lub czekajace na usg:-([/QUOTE]

ale nie długo to my tak bedziemy czekac zeby zobaczyc nasze fasolki na usg:tak::tak::-):-):-):-):tak::tak::tak:

Olkale czuję się jakby mnie karciła starsza siostra :-( / :laugh2:
ale, ze co? te antybiotyki? nie slóńce staram sie podzielic tym co wiem i tyle...przedewszystkim nie każda choroba jest na antybiotyk...a to jest ważne jak sie ma dzidzie...bo juz mówiłą, ze częsc lekarzy to ....to /....no.....no...wiecie:-D

reklama
Do góry