reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
dziex batonik za zaproszonko :-) tylko proszę o instrukcje jak mam to zapisać :zawstydzona/y: bo nie wiem

odczytujesz wiadomość i dodajesz do swoich kontaktów a potem pyta Cię czy dodać do listy przyjaciół i zatwierdzasz i wsio ;-):tak:
to ja też coś źle zrozumiałam czy dobrze jesteś w moim wieku?
nie wiem czy się zrozumiałyśmy, w każdym razie ja za 6 m-cy skończę 27 lat :szok:

Witam się wieczorowo

a ja dzis bylam na usg piersi i bardzo się cieszę bo nie musialam miec biopsji :-)
kontrola za 6 miesięcy
a dziś termin @ jeszcze jej nie ma ale juz czuję że nadchodzi wielkimi krokami....:wściekła/y::-(
muszę jutro zakupić ziołka....
ide dzisiaj na pifffko z mamusią :-poj jak dobrze w domku rodzinny- nie:no: chce wyjezdzac!!!!!!
nie wiem kiedy Was nadrobie Kochane....
jak zwykle trzymam za wszystkie z nas kciuki!!!!!!!:tak:

:-) a może nie nadchodzi... :tak:

A do mnie własnie @ przylazła:-:)-:)-:)-:)-(

:-(tulam i odpoczywaj sobie :tak:

serio z tym jajnikiem to coś mam nie tak:-( albo sobie to wmawiam:szok: ale chyba bym tego nie czuła tak bardzo albo już sama nie wiem normalnie aż promieniuje :-(

reklama
Do góry