reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
a jakies badania miałaś już robione? macie jakieś tam dobre kliniki od leczenia niepłodności
badan zadnych ,teraz skonczylam 2 cykl z clo , ale mam super lekarza generalnie rowniez specjalizuje sie w dziedzinie nieplodnosci . mam pelne zaufaie jestem u niej 15 lat , takze mysle ze nie bede musiala korzystac z innych

23 dc z 30 zaczynam się niepokoić bo jak na fasolkę to chyba trochę nie tak czytałam że wczesne objawy ciąży są niewyczuwalne dla kobiety dopiero zatrzymanie miesiączki :-(
może należysz do tych kobiet co to szybciej odczuwają?
badan zadnych ,teraz skonczylam 2 cykl z clo , ale mam super lekarza generalnie rowniez specjalizuje sie w dziedzinie nieplodnosci . mam pelne zaufaie jestem u niej 15 lat , takze mysle ze nie bede musiala korzystac z innych
jak sprawdzona to super ja jak na razie trochę eksperymentuję z lekarzami bo umnie wszo ok oprócz tej lekko podwyższonej prolaktyny i wiesz czekam i sie nie doczekam

może należysz do tych kobiet co to szybciej odczuwają?

jak sprawdzona to super ja jak na razie trochę eksperymentuję z lekarzami bo umnie wszo ok oprócz tej lekko podwyższonej prolaktyny i wiesz czekam i sie nie doczekam
grunt to dobry lekarz , no i wiesz monitoringi bo u mnie brak jajeczkowania ale po clo cos sie ruszylo :-)

reklama
Do góry