Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
Kropeczko ja się smiałam,że mi w takim razie i w 9 mcu zrobia przez pochwę 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Królewno ty miałas te plamienia na początku zaznaczyłaś początek cyklu w 1 dniu plamienia czy jak się rozkręciło później?![]()
Kropeczko ja się smiałam,że mi w takim razie i w 9 mcu zrobia przez pochwę![]()
Agnieszko widzę,że i tobie 2 cykl po poronieniu jakiś dziwny wychodzi...![]()

Ale miałaś takie, że wkładka wystarczyła czy musiałaś mieć podpaskę?wiesz co ja miałam taki skąpy ten okres w ogole dziwny, ale to chyba przez tą luteine, i 1 dzien plamienia to miałam takie nitki na wkładce, a kolejny dzien oznaczyłam jako 1 dzien nowego cyklu bo jak badałam szyjke to w środku miałam troche krwi ale ze tak powiem mało co ze mnie wypływałohaha
Mynia no ja nie wiem czy to tak z tymi plamieniami jest, ja np ostatnia @ mogłabym całą oznaczyć jako plamienie bo było tak mało tego
a co do USG to mi lekarz zawsze robił najpierw dopochwowo a potem jak sie dało to jeszcze dodatkowo przez brzuch![]()
Ale miałaś takie, że wkładka wystarczyła czy musiałaś mieć podpaskę?
Bo ja czytałam właśnie, że jak to są plamki małe na wkładce albo na papierze to to jest plamienie a krwawienie dopiero jak to coś przestaje być plamkąWiem, to jest pojęcie względne, ja też miałam długo problem z rozróżnieniem co jest plamieniem a co nim nie jest. Ale jeśli ewidentnie nie macie wątpliwości, że to plamienie to ja bym oznaczała jako plamienie, które należy do starego cyklu