reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Ja chyba jutro @ dostanę bo mam 2 pryszcze :wściekła/y: i plamienia. Jak ma przyjść ta wredota to bym chciała jutro. Przynajmniej zacznę nowy cykl.:tak:

reklama
ja prolaktynę mam porządku więc to na pewno nie to

eh ja wogóle jakaś ie wydarzona jestem w tym cyklu ta temp mnie wkurza zastanawiam się czy progesteronu nie badać ,chociaż w tamtym cyklu normalnie mi poszła w górę ehh

Myniu nie była bym taka pewna tej @ :)

Ehh byłoby cudownie:) Ale ja zawsze przed @ płaczliwa, zresztą i w owu i przed @. już kiedyś dziewczynom pisałam, że potrafie płakać na reklamach i całe wiadomości przepłakać bo wszystko mnie wzrusza:)
No ale... może w tym miesiącu ta płaczliwość oznaczać coś innego :)
Te temperatury zaraz po "skoku" tylko mi spokoju nie dają ale mogą być zaburzone...

Uciekam do dentysty, mam nadzieję że nie będzie mnie trzymać 2,5 h na fotelu jak ostatnio

Myniu życzę bezbolesnej wizyty i szybkiej :-)
Nie będę badac już szyjki bo też tak jak Mynia jestem podatna na infekcje, poza tym nie bardzo mi to idzie :-D

jejku jak ja bym chciała wiedzieć czy się udało chociaż sądząc po moim wykresie to nie ale zobaczymy mam nadzieje że tempka zacznie w końcu iść w górę

a może ja za wcześnie mierze o 5

hej, my wrociłysmy ze spaceru ;d

a ja to nie wiem co z ta moja tempką ;/ ehh nic nie rozumiem ;[;[ wczoraj mnie bolał brzuch jak na @

reklama
Królewno idzie w górę twoja tempka to dobrze :-)
A wiecie co zauwazyłam... wczoraj był upał obudziłam się na mierzenie i byłam przykryta kołdrą wyszło 36.6 dzisiaj znowu gorąc ale obudziłam się odkryta i wyszło 36.30 ciekawe czy to ma wpływ czy nie

Do góry