• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
ja prolaktynę mam porządku więc to na pewno nie to

eh ja wogóle jakaś ie wydarzona jestem w tym cyklu ta temp mnie wkurza zastanawiam się czy progesteronu nie badać ,chociaż w tamtym cyklu normalnie mi poszła w górę ehh

Myniu nie była bym taka pewna tej @ :)

Ehh byłoby cudownie:) Ale ja zawsze przed @ płaczliwa, zresztą i w owu i przed @. już kiedyś dziewczynom pisałam, że potrafie płakać na reklamach i całe wiadomości przepłakać bo wszystko mnie wzrusza:)
No ale... może w tym miesiącu ta płaczliwość oznaczać coś innego :)
Te temperatury zaraz po "skoku" tylko mi spokoju nie dają ale mogą być zaburzone...

Uciekam do dentysty, mam nadzieję że nie będzie mnie trzymać 2,5 h na fotelu jak ostatnio

Myniu życzę bezbolesnej wizyty i szybkiej :-)
Nie będę badac już szyjki bo też tak jak Mynia jestem podatna na infekcje, poza tym nie bardzo mi to idzie :-D

jejku jak ja bym chciała wiedzieć czy się udało chociaż sądząc po moim wykresie to nie ale zobaczymy mam nadzieje że tempka zacznie w końcu iść w górę

a może ja za wcześnie mierze o 5

hej, my wrociłysmy ze spaceru ;d

a ja to nie wiem co z ta moja tempką ;/ ehh nic nie rozumiem ;[;[ wczoraj mnie bolał brzuch jak na @

reklama
Królewno idzie w górę twoja tempka to dobrze :-)
A wiecie co zauwazyłam... wczoraj był upał obudziłam się na mierzenie i byłam przykryta kołdrą wyszło 36.6 dzisiaj znowu gorąc ale obudziłam się odkryta i wyszło 36.30 ciekawe czy to ma wpływ czy nie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry