reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

no mam nadzieje ze cokolwiek się tam wyhodowało !!!
kurcze denerwuje sie tym... dobrze ze mam jutro wizyte w miare w czesnie bo o 16, a nie wieczorem jak zawsze ;d

reklama
Agnieszka leć na betkę temperatura się trzyma

Królewna pęcherzyk na pewno jest a może jest ich i więcej:-p

Dziś mi się tak dobrze spało że o mały włos Fifka bym nie zawiozła do przedszkola muszę sobie ustawić budzik bo inaczej może być ciężko.

Agnieszka jeszcze za wcześnie na to, żeby tracić wiarę, temperatura nadal jest wysoko:) Może jednak się udało kochanie.
Agacynda, no no no:) Coś się kroi :) Fajosko, mój to się chyba nigdy się nie domyśli, wkurza mnie ostatnio, że tak mało zna kobiety i nie domyśla się czego ja chcę i co czuję...

wiecei co wyciągnełam dzis z szafy nasz nieuzywany robot kuchenny, bo jest tam sokowirówka ale za nic nie potrafie rozszyfrować które czesci do niej naleza ;d;d

Cześć :)
Ja nadal prowadze obserwację napodstawie mojego testera :) Jestem zadowolona jak narazie :)
Czekam tylko na @ by potem zaczynać znów próby :) Z całęgo serca pragne by się udało ... Wam również życze sukcesów... Jutro chyba odiwedze was ostatni raz bo zaczynam urlop a na działće neta nie bede miec :(

taaa moj mąż wie tyle co ja bo jeszcze tego nawet nie otwieraliśmy :p
miało zaczekać do nowego domu bo tu nie ma gdzie trzymac rozłożonego, ale tak mnie jakoś naszło ostatnio na wyciskanie pomarańczy i ręcznie to robiłam ;[;[ :p
a sie okazalo ze tu jest sokowirówka ;D
tylko nie mam zadnego przepisuuuu :p

reklama
dziewczyny ja bym poszła na bete, ale to i tak mi nic nie da bo mieszkam w takim wypiździejewie, ze u nas nie ma laboratorium, oni wysyłają krew do Bydgoszczy i wyniki na drugi dzień dopiero to bez sensu

poczekam do soboty i zrobie test

Do góry