reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

ilkas bo ja czytałam,że u niektórych ten pik LH nie trwa długo tylko kilka godzin i jak np robiłaś test o 12 i następnego dnia o 12 to Pik mógł być w między czasie np o 24. Zaleca się robić testy owu 1 miesiąc po 1 na dobę ale jak nie wyszły na 2 miesiąc 2 na dobę. A ja mam ich prawie 30 więc mogę potestować kochana.
Nie martw się betką napewno wyjdzie ładna :-) ja tez miałam jasniutką kreseczkę tak jak wszystkie dziewczyny :tak:

reklama
Ja też w pracy, ale już marze o powrocie do domu, dziś już ból prawie minął ale poleniuchować mi się chce, do książki tęsknię, która ostatnio musiałam odłozyć, ale jutro ją dokończę:)
Ja to się boje tego rozpoczynającego się Euro, że już nic w TV się nie obejrzy poza meczami, no ale właśnie wtedy książkowe zaległości ponadrabiam:)
A gdzie Agacynda?:) Czyżby A się wczoraj oświadczył i leży nieprzytomna z wrażenia do dziś :)

a ja siedze i oglądam film ;d maluchna śpi :)
ahh denerwuje sie tą wizytą u lekarza brrr jeszcze 3 godzinki i jade

Hej.
Królewna ja też dzisiaj na monitoring i czekam na wyniki z cukru. Ty byłaś już na takim monitoringu, robiłaś jakieś badania.
Lekarz może powiedzieć np. że jutro będzie ten moment i do dzieła młodzi :p.

Anke ja nie robiłam zadnych badan ;p raczej nie mam zamiaru narazie ;p
byłam na monitoringu i nie było pęcherzyka, dlategow tym cyklu mam clo i dlatego sie denerwuje i mam nadzieje ze pęcherzyk jest :)
a który masz dzis dc?

Witajcie dwa dni odpoczęłam i jakoś mi lepiej, zrobiłam dziś znowu test cień cienia po 20 minutach czyli nauczona doświadczeniem wiem że te Quick tak mają i ciąży brak, ale chyba @ też mi się odsunie bo piersi mnie nie bolą ( a zawsze na @ bolą), oj kiedy będzie to będzie,
ja teraz wzięłam sobie na głowę przygotowanie zakończenia roku z angielskiego dla przedszkolaków, a mam 7 grup po mniej więcej 10cioro dzieci, więc będzie się działo hehe chyba będę musiała walnąć setkę dla odwagi przed hihi ja to taka że sie bardzo stresuje jak ktoś się patrzy na ręce.

I chyba złapałam jakąś infekcję, nic mnie nie boli nie pieczę, tylko wyłażą ze mnie takie białe kawałki nie grudki tylko duże kawałki które potem zmieniają kolor na żółty ehhh
chyba trzeba sobie coś zaaplikować co myślicie czy któraś tak miała?

reklama
Do góry