Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Sihaya, kocham siatkówkę Grać, oglądać tez lubię ale nie tak zapaleńczo
Dziś to zaszczyt być Polakiem Nie mówię, że kiedy indziej nie, ale dziś się popisujemy Domiku, co zrobisz z pieskami? masz już dla nich domki nowe?
Ale mam katar straszny, leci mi z nosa jak z kranu, a w ogóle to się ubzdryngoliłąm połowa redsa...
Dominika testuje przy dobrych wiatrach w poniedziałek byle tylko w nd @ nie przyszła <prosi>
ale się dzieje... co za emocje, karny, kartka, gol niezaliczony... ehh.. już kibicuję na równo z chłopakami
też bym się piwka napiła, ale wczoraj na działce wypiłam to dziś już nie chcę przeginać na wypadek fasolinki...
Myniu a katar przeziębieniowy? mój mąż z alergicznym się męczy i jak mu tak leci to wapno pije i jest lepiej
kurcze ja też mam ochotę na pifffko a tu jednak ta nadzieja nie umarła. wiem, ze nie jestem w ciąży ale jakoś nie potrafię się napic... niech juz ta @ przyjdzie!!!!
dla psiaków szukam domu. już mam najprawdopodobniej dla 3. czwarty bedzie mój śliczne chłopaki są