reklama

Staranka od stycznia 2012.

hej

Czarni brzuszek śliczny i coś czuje że jak zafasolkuje to w wielkości brzucha będę Cię gonić bo już teraz co niektórzy dopatrują się w nim ciąży cóż taka moja fizjonomia brzucha

Trzymam mocno kciuki za dziewczyny które czekają na dwie kreseczki i są podejrzane

Mgiełka przyszła @ przyszła nadzieja na to że tym razem może się udaać

Pozdrawiam Was cieplutko

reklama
jejku jak przeczytałam wasze wpisy to się popłakałam, dziękuje za wsparcie z jednej strony czuje ogromną pustkę, z drugiej jestem pełna nadzieji, tym razem pójde na monitoring i chyba troche szybciej może się teraz uda.... mam wiesiołek od koleżanki z forum
oj zmykam do pracy dziś płaczliwy poranek , będzie dobrze prawda?

Witam :)
u mnie dzisiaj piękne słoneczko zagląda przez okienko mała się cieszy bo pójdziemy na plac zabaw najchętniej to już by szła ,a mama się cieszy bo dzisiaj jej wyczekiwany mecz Polska- Rosja :))

Mgiełko kochana przykro mi z powodu @, w tym cyklu na pewno się uda :) trzymam mocno kciuki &&&&&&&&

A mi się wredna @ skończyła w końcu bo tak to długo trwało, teraz najgorszy czas dla mnie czekanie do owu bo to mi się tak dłuży gorzej niż te ostatnie dni do @
a tak swoją droga to strasznie krótkie miałam to krwawienie w tym cyklu bo normalnie trwa 7-8dni

Ostatnia edycja:
Mgiełko i ja 3mam kciuki,żeby ta @ była ostatni raz a potem fasolka :tak:
Królewno u mnie tempka poszybowała w górę i dzisiaj zaczynam duphaston tak jak ty :-D
Bzibzioczku ty to masz fajne cykle żadnych odchyleń skoki ładne.;-) Nie jak moje powalone wykresy z małym skokiem :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry