Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja zrobiłam przeciąg i gotuję ogórkową. Nie mam siły stac przy garach a zupa sama się robi.przez ostatni mc miałam straszne zawirowania tzn. babcia w szpitalu (nadal jest) potem teściowa, i tak od szpitala do szpitala, obowiazki w domu szukanie pracy itd ... nie miałam czasu na netaPyscek mojej przyjaciółce gin w takim przypadku kazała wziąć jednocześnie nospę forte + imuprom forte. Pomaga jej tylko to.Bardzo się cieszę,że do nas zagladnełaś martwiłysmy się,że nie chcesz do nas zaglądać kochana
![]()
PYSCEK może jakis ciepły kompres, a jak nie to tabletka i sen.
królewno zawsze cos się @#$% w zyciu 3mam kciuki żeby z kredytem się wyjaśniło na okja zrobiłam przeciąg i gotuję ogórkową. Nie mam siły stac przy garach a zupa sama się robi.

ehhh
królewno zawsze cos się @#$% w zyciu 3mam kciuki żeby z kredytem się wyjaśniło na okja zrobiłam przeciąg i gotuję ogórkową. Nie mam siły stac przy garach a zupa sama się robi.