reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
hej dziewczyny

oto wracam na bb, ostatnio bylam tutaj ok 3 latka temu gdy przechodzilam przez ciaze (w 2009 roku) wraz z innymi czerwcowkami, teraz wraz z mezem staramy sie o kolejna dzidzie, wiec pragne sie przywitac i zycze wszytskim staraczkom owocnych staran, my poki co staramy sie drugi miesiac, pierwszy byl pol na pol starany ale mamy nadzieje ze uda sie szybko ostatnim razem zajelo nam to 4 m-ce ale wowczas mialam bardzo nieregularne cykle teraz jest lepiej wiec nadzieja wieksza.
Widze ze wspominacie o luteinie i innych srodkach ktore mialby pomoc, poniewaz mieszkam w Anglii u tutaj lekarze nie koniecznie stosuja cokolwiek by pomoc raczej maja to gdzies nawet jak jestes w ciazyto do 12tyg nie chca cie widziec, bylabym wdzieczna za jakies informacje

pozdrawiam

dziewczyny mdli mnie po paście do zębów , właściwe to po myciu zębów , jak umyje to zaraz muszę coś przegryzać żeby nie chawtać masakra jakaś , nawet jak sobie pomyśle o myciu zębów to już mi niedobrze

Ostatnia edycja:
Witaj Gonia, moja imienniczko :-) Śliczna córcia :) Co do wspomagaczy to ja biorę wiesiołek - na lepszy śluz oraz CLO na podpędzenie jajeczek, ale CLO to tylko lekarz Ci może przepisać. Ja pomimo naturalnej owulacji dostałam CLO, żeby mieć więcej pęcherzyków i większą szansę na dzidzi. Biorę też kwas foliowy i magnez + wit. B6 ale to żeby się ewentualna ciąża dobrze rozwijała.

Agnieszka ja miałam taki okres, że też mnie normalnie cofało jak myłam zęby ale u mnie to akurat nie przez ciążę, bo nigdy w niej nie byłam. Po jakimś czasie samo przeszło, ale było to uciążliwe i zdarzało mi się tylko podczas porannego mycia zębów, wieczorem było ok.

Pianka no ja też na NFZ,całkiem dobrze sie zapowiada. U mnie prywatnie to bym sie nie wyrobila finansowo:/ wizyta 200-250zl:/ a badan niestety nie mialaym jak zrobic zeby nie placic.

goniap2 witaj!! milo poznac:D

Agnieszko116 jej jak masz fajnie,ze jutro masz wizyte. Czekam na dobre wiesci od Ciebie! Mysle ze juz serducho powinno byc widoczne:D

Bardzo bym chciala żeby było już widać , chociaż ostatnio jak byłam w ciaży to byłam na wizycie równo w 6 tc i nie było jeszcze , a jutro będzie 6tc i 2 dni i właśnie dlatego boję się ze nie będzie widać
Kurcze gdybym nie musiała jutro iść to poczekała bym sobie jeszcze tydzień

reklama
Do góry