reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Hejka, u mnie pogoda jest tak dobijająca, że nic tylko pod kołderke trzeba wskoczyć z książką. Obiad zrobiony i zjedzony, mąż na najbliższe dwa dni obiad ma gotowy, ja się na delegację spakowałam i tylko mam nadzieję, że jutro tak padać nie będzie bo te 450 km będę pół dnia jechać:/
Z braku pomysłu obiadowego upiekłam prawie 2 kg żeberek i zrobiłam autorską sałatkę z makaronem, brokułem,jajkiem, kukurydzą, fasolką czerwoną, pomidorkami koktajlowymi i sosem czosnkowym. I jedząc obiad stwierdziłam, że mięso mi jakoś ostatnio kompletnie nie jest potrzebne najadłam się samą sałatką.
Plamienie poranne mi przeszło ale brzuch dalej boli więc jutro pewnie @ mnie z samego rana przywita.

Agnieszka piękny domek.
Sailor temperatura imponująca, to może jednak coś oznacza:tak:Czy możesz mi powiedzieć któego dnia powinnam badać prolaktynę? bo coś mi się cykle rozwaliły i zaczynają ostatnio plamieniami chociaż nigdy tak nie miałam.

Jak ja Ci Domik zazdroszczę tego zbierania grzybów, a powiedz gdzie jeździsz na grzyby, bo jak dobrze kojarzę, to jesteś z warszawy??

Ostatnia edycja:
Agnieszka toż to Sheraton a nie domek! pięknie!

Znaczy ze co taki duży? :-)
a Ty kochana też wstaw zdięcie brzuszka :)
bo ja się martwię ze za duży w pierwzej ciązy taki miałam w 5 mc albo 6
ale jestem z siebie dumna bo prawie w ogóle nie przytyłam moze 0,5 kg

Asista to wy króciutko sie staracie nie ma co sie załamywać

Ja tez uwielbiam grzyby ale nie jem ich teraz jakoś nie mam ochoty

Myniu a Dominisia juz wie i na razie się cieszy ale co chwile zmienia zdanie czy to ma byc braciszek czy siostrzyczka:)

Ostatnia edycja:
Asitko do 23.10... takie dwudniowe... mnóstwo zajęć, konferencji... denerwuję się, bo nie wiem czy sobie poradzę, ale nastawiam się optymistycznie.

Bzibziok... mmmm zrobiłaś mi ochoty na tą sałatkę...

moja kocica właśnie mi się położyła za plecami i dogrzewa obolałe plecki... Dzisiaj w pracy robiłam za dwie osoby. Kierowniczka się pochorowała, więc nie dość, że musiałam obsługiwać swoich klientów, to jeszcze przyjmować dostawy, reklamacje, zwroty i wypisywać faktury. zdecydowanie się dzisiaj rozdwoiłam... :nerd:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry