reklama

Staranka od stycznia 2012.

Sailor działaj działaj kochana :) ja bardzo mocno Ci kibicuje

a oto domek mojej fasolki
P1120373.jpg

reklama
SAILOR serduszkowania nigdy dosyc:) szalej Kochana:*
CZARNOOKA tulę Cię mocno:* trzymaj się dzielnie. dasz radę a mama bedzie nad Wami czówac
ASITA nie mów takich głopot, ze dzidzi miec nie będziesz! bedziesz i to napewno już niedługo. troche się odstresuj i wyluzuj a napewno sie uda
PIANKA chrześniak genialny:-D dzieci maja zabawne pomysły
MYNIA gratyluje poszukiwan pierścionka:) a jenak S myśli:)
AGNIESZKA wow! ale piękny domek. rośnijcie na zdrówko:*

ja troszkę pospałam:P buro na polu a do roboty nic nie mam.
dzidzia cos dziś mało aktywna:(

ciekawe co z innymy zafasolowanymi dziewczynami co się nie odzywają:confused:

Sailor a o plamieniu implantacyjnym to Pani słyszała?:-) testy owu miałaś już kilka dni temu dodatnie:tak:ja się zabawię we wróżkę Semirę i widzę tu dwie kreski ;P :)
domik na którą masz jutro wizytę? mi się wydaje że dziewuszka u Was będzie :) zdaj szybko relację jak wrócisz!trzymamy kciuki żeby maleństwo się ukazało w całej okazałości :)

Agnieszka toż to Sheraton a nie domek! pięknie!

Ostatnia edycja:
agnieszko łądny domek ma Twoja fasolka:D mojej to kawalerka chyba przypadla w udziale:/ zupełnie płasko...
Sailor no wiesz,mi sie podoba ten Twoj wykresik,ewidentnie cos tam sie dzieje:D

A ja juz w domku,leze i ogladam tv ,mężus stopy masuje;D Grzybki dzisiaj zbierac bylismy,cały kosz mamy:D

Aga piękny domek (też już bym taki chciała) ;-)

Sailorku ja się usmiecham na Twój wykresik :-)

Noelle ale mi smaka na grzybki narobiłaś, zjadłabym takie podgrzybki w smietanie mniammmmmmmmmmmmmm :-D

Ja po pracy wzięłam się za sprzątanie: odkurzanie i mycie podłóg bleeeee nie lubię tego. Coś dziwnie się czuję, jakby mnie jakieś choróbsko brało, poza tym te bóle brzucha takie dziwaczne ...

Agacynda, dzięki;) Zaczęłaś studia już? Miałaś już zajęcia czy dopiero przed Tobą?
Agnieszka Pianka ma rację Sheraton:) ślicznie. A jak Dominisia? Już wie, że dzidzia jednak jest w brzuszku? zauważyła że domek rośnie?
Domik a co byś chciała? chłopca czy dziewczynkę?
Sailor Sailor, Semira dobrze prawi :)

Mieli dziś zacząć u mnie grzać ale przyszła do domu, odkręciłam grzejnika a tu d...zimna...Czeka mnie pewnie powtórka z moczeniem nóg, kremem rozgrzewającym i termoforem...

Aga piękny domek (też już bym taki chciała) ;-)

Sailorku ja się usmiecham na Twój wykresik :-)

Noelle ale mi smaka na grzybki narobiłaś, zjadłabym takie podgrzybki w smietanie mniammmmmmmmmmmmmm :-D

Ja po pracy wzięłam się za sprzątanie: odkurzanie i mycie podłóg bleeeee nie lubię tego. Coś dziwnie się czuję, jakby mnie jakieś choróbsko brało, poza tym te bóle brzucha takie dziwaczne ...

a Margotka też się źle czuła...
a ja się na Twój wykres uśmiecham :-)

reklama
Myniu w sobotę mam pierwsze zajęcia :-) cieszę się bardzo, ale też i denerwuję. Póki co dostałam pisemne zawiadomienie do domu, że jestem już studentką Logistyki :D z tej okazji tata zapisał mnie na szkolenie w Wąsowie dla kierowników :-):-) a więc 22-23 będę się szkolić :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry