reklama

Staranka od stycznia 2012.

Asitka nie martw się... nie tylko Ty nie masz dziecka, my też nie mamy:) no dobra, czarny humor mnie się trzyma... Głowa do góry, w najgorszym przypadku nie zawahaj się przed ostatecznym rozwiązaniem - kup czekoladę :-D
Bzibzioczku kiedy badanie zrobić, rzeczywiście powie Ci Sailor. Ale na 100% plamienia oraz skrócenie fazy lutealnej spowodowane są za mała prolaktyną. Tylko, że u Ciebie skraca się pierwsza faza, nie druga... no ale z tym plamieniem coś jest...

reklama
Asita kochana Ty się nie załamuj, staracie się jeszcze krótko, a normalnie zdrowa para potrzebuje roku żeby zajść w ciążę, a na bank takie myślenie o ciąży nie pomaga - wiem to sama po sobie, bo też od samego początku jak podjęliśmy decyzję o dziecku to myślałam, że to się stanie już, natychmiast i tak chciałam a widzisz, że przez to musiałam czekać prawie 2 lata... Wierzę, że Ty zajdziesz w ciążę szybciej tylko musisz przestać o tym myśleć, bo się wykończysz. Trzymam kciuki i na pewno będzie wszystko dobrze :) A jak się martwisz to zrób sobie jakieś badania, mąż też niech idzie na to badanie nasienia a jak będziesz wiedziała, że wszystko ok to może będzie Ci lepiej na duszy :)

Dziękuje :* :* :*

Myniu czekolady nie kupię bo mam pyszny placuszek zrobiony prze ze mnie :-)
Margotko mąż ma umówić się na badanie nasienia, a dopiero po nim mam iść do gin żeby mnie skierowała na badania jak okaże się, że mąż ma super plemniki ;-)
ale wiecie co już po prostu nie mam sił na te starania, już nie mogę, najchętniej to bym zasnęła i już się nie obudziła

Ja za 20 min kończę prace więc się z Wami kochane żegnam, postaram się zajrzeć wieczorkiem :*

Ostatnia edycja:
Ja też się zawijam powoli, dziś już chyba nic nie napiszę tylko poczytam Was bo z tel źle mi się pisze a nie chce mi się laptopa odpalać :) Poza tym po pracy wybieram się z mężusiem na spacerek i jedzonko bo u nas piękna pogoda, aż żal w domu siedzieć :)

Buziaki laseczki :**

Cześć dziewczyny
Agnieszko dopiero wpisałam temp bo na 6 mam do pracy więc z rana nie chce mi się logować :-D
Temp troszkę w dół tylko....pojawiły się anomalie. Ok południa pojawiło się troszkę śluzu przezroczystego mało rozciągliwego z czerwonymi niteczkami i bolał brzuszek teraz znowu nawala jajnik ...:confused: ogłupiał mi ten cykl :-)

Sailor kochana coś mi sie wydaje ze Grzanka też miała takie niteczki w śluzie :) Skoro boli jajnik i jest śluz to kochana do dzieła wiesz w razie W :-)

a ja dzisiaj padam ze zmęczenia chociaż nic nie robiłam miałam zamiar sprzątać łazienkę ale chyba zostawię to sobie na jutro bo nie dam rady dzisiaj

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry