reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Bzibzioczku a badałaś prolaktynę? Bo to tak wygląda troszkę jakby coś Ci się z prolaktyna poprzestawiało...
U mnie na obiad zupa dyniowa, która w niedzielę jak ją gotowałam bulgotnęła mi na twarz i na dekolt, i na twarzy raczej zejdzie bez znaku ale na dekolcie... kiepsko to wygląda... ale zupa pyszna:)

No właśnie nie badałam i myślę, żeby to zrobić w tym cyklu ale to się robi jakoś na początku cyklu, a jak mi się zacznie na dobre jutro to na badanie będę mogła pójść najwcześniej w poniedziałek.
Którego dnia cyklu się bada prolaktynę??
Ale zupę dyniową to bym zjadła...

Ostatnia edycja:
nigdy nie jadłam zupy dyniowej

ja dzisiaj miałam robić leczo ale minie teściowa uratowała i nie musiałam gotować bo zrobiła zupkę ziemniaczaną i nie kazała mi gotować

a mnie coś dzisiaj brzuszek pobolewa

Oj dziewczyny znowu mnie łapie załamka, dzisiaj wchodzę na fb a tam moja znajoma (za którą nigdy nie przepadałam) urodziła 26.9 córkę Zuzannę i tak strasznie jej zazdroszczę.... znowu mnie dopadła chandra typu wszyscy maja dzieci tylko nie ja.... niby ju z się pogodziłam z faktem, że mogę nie mieć dzieci aczkolwiek nadal boli..... buuuuuu...... znowu załamka, a obiecywałam sobie, że się jej nie dam..................

No właśnie nie badałam i myślę, żeby to zrobić w tym cyklu ale to się robi jakoś na początku cyklu, a jak mi się zacznie na dobre jutro to na badanie będę mogła pójść najwcześniej w poniedziałek.
Którego dnia cyklu się bada prolaktynę??
Ale zupę dyniową to bym zjadła...

Bzibziok ja miałam badanie PRL między 20-23 dc, na czczo, dzień przed nie można uprawiać seksu, bo podnosi on poziom PRL, tak samo jak stres. Ja miałam badanie zwykłe, a robi się jeszcze po obciążeniu czyli raz pobierają Ci krew, później dają Ci taką tabletkę która wprowadza niepokój i stres i po godzinie znów badają poziom PRL. Czasami jest tak, że zwykla prl wychodzi dobrze a ta po obciązeniu za wysoka. Najlepiej to zna się na tym chyba Sailor, bo ona brała leki na obniżenie PRL więc pewnie się wypowie kiedy najlepiej robić badanko :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry