Mynia_82
Fanka BB :)
Pianeczko Fisiol wyląduje u moich rodziców na tydzień
Nie będę go przemycić bo jeszcze by chłopakom wszystko w mieszkaniu w Getebrogu poniszczył i byłoby mi łyso 
Ja mam dosyć ciemną cerę no ale gdzie mi do S. Chociaż on jakoś na początku naszej znajomości mówił mi, że ja mam taką w miarę normalna skórę bo niektórzy to maja taka strasznie białą
I przypomniało mi się, jak z koleżanką rozmawiałyśmy kiedyś i mówiłyśmy, że S. ma jeszcze taką w miarę normalną skórę bo niektórzy to maja taka strasznie czarną aż granatową
Czyli my dla nich jesteśmy tak samo ciekawi i oryginalnie jak oni dla nas 
chrześniak bezbłędny
Pianko, Margotko ja i bez ciąży mam zły humor i nic mi się nie chce
Trzymajcie się słonecznie i ciepło 
Ficaria
ja jestem ciemną blondynką tak oryginalnie, z lekko rudawym brązowym odcieniem, ale i tak wyglądałoby to fajnie
no niestety co do społeczeństwa to tak bywa... ale to dopóki ta osoba jest obca
No ja nie potrafię pojąć skąd się bierze przeświadczenie, że jeden człowiek może być lepszy od drugiego...
Lilianna, Jaśmina i Róża pięknie
Imię Kinga tez mi się bardzo podoba, królewskie
Ja mam dosyć ciemną cerę no ale gdzie mi do S. Chociaż on jakoś na początku naszej znajomości mówił mi, że ja mam taką w miarę normalna skórę bo niektórzy to maja taka strasznie białą
chrześniak bezbłędny
Pianko, Margotko ja i bez ciąży mam zły humor i nic mi się nie chce
Ficaria
Lilianna, Jaśmina i Róża pięknie
Imię Kinga tez mi się bardzo podoba, królewskie
a ja chyba już wolałabym żeby mówili na mnie Faustyna niż Fafka - od razu kojarzy mi się mój były sąsiad i jego dwa psy Faflun i Muflon......
w rodzinie męża też mamy małą Faustynkę
Wszyscy na ostatnią chwilę i ma być zrobione na wczoraj