reklama

Staranka od stycznia 2012.

Pianeczko Fisiol wyląduje u moich rodziców na tydzień :) Nie będę go przemycić bo jeszcze by chłopakom wszystko w mieszkaniu w Getebrogu poniszczył i byłoby mi łyso :)
Ja mam dosyć ciemną cerę no ale gdzie mi do S. Chociaż on jakoś na początku naszej znajomości mówił mi, że ja mam taką w miarę normalna skórę bo niektórzy to maja taka strasznie białą:) I przypomniało mi się, jak z koleżanką rozmawiałyśmy kiedyś i mówiłyśmy, że S. ma jeszcze taką w miarę normalną skórę bo niektórzy to maja taka strasznie czarną aż granatową:) Czyli my dla nich jesteśmy tak samo ciekawi i oryginalnie jak oni dla nas :)
chrześniak bezbłędny :)
Pianko, Margotko ja i bez ciąży mam zły humor i nic mi się nie chce:) Trzymajcie się słonecznie i ciepło :)
Ficaria:) ja jestem ciemną blondynką tak oryginalnie, z lekko rudawym brązowym odcieniem, ale i tak wyglądałoby to fajnie:) no niestety co do społeczeństwa to tak bywa... ale to dopóki ta osoba jest obca:) No ja nie potrafię pojąć skąd się bierze przeświadczenie, że jeden człowiek może być lepszy od drugiego...
Lilianna, Jaśmina i Róża pięknie :)
Imię Kinga tez mi się bardzo podoba, królewskie :)

reklama
Ficaria a jak masz na imię bo nie kojarzę:sorry2:a ja chyba już wolałabym żeby mówili na mnie Faustyna niż Fafka - od razu kojarzy mi się mój były sąsiad i jego dwa psy Faflun i Muflon......:baffled::rofl2:w rodzinie męża też mamy małą Faustynkę

Myniu no serio tak psy nazwał i to takie wilczurki wyrośnięte..On sobie często popijał i tak chwiejnym krokiem szedł i wołał za tymi psami Faflun, Muflon do Pana:-D
Ficaria no ludzik wymiata, siostra jak zobaczyła to nie wiedziała czy się smiać czy płakać żeby ich czasem o coś nie posądzili a szwagier tylko zdjęcia robił bo ze śmiechu nie mógł A wszystko przez to że mały niedawno się pytał czym się różnią dziewczynki od chłopców, a przetłumaczył sobie tak że chłopcy mają siusiaczka a dziewczynki...dupsko:-D:-D

Rany chwilę mnie nie było i już nastukałyście tyle postów, że hoho :-D

Jak mnie dziś wszystko wnerwia, a najbardziej klienci :wściekła/y: Wszyscy na ostatnią chwilę i ma być zrobione na wczoraj :wściekła/y:

No dziewczynki... S. nie zaczepiany kazał szukać pierścionka:) I mówi, że zastanawia się jak to zrobić żeby go kupić w Polsce bo dużo taniej niż w Szwecji a on prędko nie przyleci teraz...
Isis mnie wkurza szefowa...
Asitka, aż taka zajęta, że nic nam nie skrobniesz? :)

hej Kochane :*
wczoraj pochowałam teściową ;(;(;( straciłam matkę której nigdy nie miałam:no::no::no::no::no: mam nadzieje ze nam poblogoslawi z gory i zesle nam malenstwo kiedys ;(;(;( jest mi cholernie ciezko bo wszystko zostalo na mojej glowie czuje sie fatalnie niewiem co sie dzieje ze mna wogole dzisiaj jestem w pracy i niewiem czy ja wogole zyje......................................................

Czarnooka tulę Cię kochana i tak strasznie mi przykro..... Zapalam światełko dla Twojej teściowej-mamy
[*] na pewno czuwa nad Wami z góry i ześle Wam dzidzie

Myniu ja w pracy mam małe urwanie głowy, wolałabym żeby to był listopad, bo mam masę decyzji do wystawienia, buuuuuuu a tak mi się nie chce, że szok :szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry