reklama

Staranka od stycznia 2012.

Więc moja córeczka będzie Sara Marysia :) a synuś to Błażej albo Szymon :) chociaż pewnie mi się zmieni jeszcze. Podoba mi się wiele imion więc ciężko się będzie zdecydować :)

reklama
Agnieszko Marcel fajne, też tak kiedyś chciałam dać synkowi ale potem miałam chłopaka Marcela więc już bym nie chciała dać takiego imienia...
Mi jak na razie podoba się Antoni :) Antek :)

Ja mam synka Filipa, bardzo się nam podobało to imie. Miał być Maksymilian ale w ostatnich dniach zdecydowaliśmy że będzie Filipek:) i tak zostało. To bardzo ładne imie dla synka. Ostatnio bardziej używane niż kiedyś.

Hello laseczki :-)

Odzywam się dopiero teraz, bo miałam zapierdziel w pracy ... U mnie tempka troszkę w górę - to chyba dobrze :-)
W nocy miałam dziwne bóle/skurcze brzucha, nie potrafię określić takie dziwne to było :baffled:

A jak Laluś??? Testowała dziś???

Agnieszka:) I Łukasz mi się kiedyś bardzo podobał:) ale tej wrednej "koleżanki" z pracy mąż ma tak na imię... i ona non stop mówi "a myślałam, że tylko mój Łukasz tak ma". Normalnie tekst ten był słyszany 4 razy dziennie i zawsze po nim śmiała się tak jakby miała się zaraz udławić... a tekst był rzucany w okolicznościach kompletnie idiotycznych... np kolega jedząc kanapkę położy ją na gazecie - a myślałam,że tylko mój Łukasz tak ma, inny kolega powiedział, że ni mógł długo zasnąć - a myślałam, że tylko mój Łukasz tak ma...
No kurcze ja już tak mam podle, że kojarzę imiona z ludźmi, których spotkałam... :(
Kingo z Filipkiem mam tak samo, dla chłopca mi się podoba ale jakoś u dorosłego mężczyzny kojarzyłoby mi się właśnie zbyt niepoważnie, ale to tak jak mówię tylko przez ta moją szurnięta (mimo tego kochaną) koleżankę :)

Agnieszka:) I Łukasz mi się kiedyś bardzo podobał:) ale tej wrednej "koleżanki" z pracy mąż ma tak na imię... i ona non stop mówi "a myślałam, że tylko mój Łukasz tak ma". Normalnie tekst ten był słyszany 4 razy dziennie i zawsze po nim śmiała się tak jakby miała się zaraz udławić... a tekst był rzucany w okolicznościach kompletnie idiotycznych... np kolega jedząc kanapkę położy ją na gazecie - a myślałam,że tylko mój Łukasz tak ma, inny kolega powiedział, że ni mógł długo zasnąć - a myślałam, że tylko mój Łukasz tak ma...
No kurcze ja już tak mam podle, że kojarzę imiona z ludźmi, których spotkałam... :(
Kingo z Filipkiem mam tak samo, dla chłopca mi się podoba ale jakoś u dorosłego mężczyzny kojarzyłoby mi się właśnie zbyt niepoważnie, ale to tak jak mówię tylko przez ta moją szurnięta (mimo tego kochaną) koleżankę :)

pisałam do męża i on mówi ze będzie Adrian he :) ale mamy jeszcze czas i pewnie i tak sie zmieni :)
A dla dziewczynki jeszcze mi sie podoba Michalina ale zostaje przy Pola ( Pola to jest skrót od Apolloni,ale funkcjonuje też oddzielnie na całe szczęscie bo nigdy w zyciu nie dała bym córce na imię Apollonia )

Ciekawa jestem jak tam temp Sailor

Ostatnia edycja:
reklama
Aguś w poprzednim cyklu naparzał mnie tylko jajnik, a teraz mam taki mega dziwny ból brzucha, który trudno mi określić, podobny do @ ale nie taki sam, jakby takie skurcze w dole, jakies kłucia sama ne wiem ale nie nakręcam się, bo porzednio się za bardzo wkręciłam i dupa była ;-)

Myniu ja tez tak mam, że ludzi kojarzę z imionami :-)

Margotko mam to samo, wczoraj jak psa podniosłam tak spontanicznie to tak mnie zakuło, że az kucnąć musiałam ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry