reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Ja dzisiaj na obiad też nie mam pomysłu. Chyba pójdę z mamą gdzieś do jakiejś knajpy, bo mnie dzisiaj matula postanowiła odwiedzić i na shopping jakiś zabrać :-)

Basia, ja to co mi wpada w ucho to wrzucam na fb. Ale nie wiem, czy to Twój klimat.

obiad to jest wieka niewiadoma.... szukam jakies fajnej muzyczki do samochodu ale takie smuty... podrzućcie cos :)

ostatnio te piosenki wpadły mi w ucho :) ale nie wiem czy nadają się do auta :(
sylwia grzeszczak and liber-glosna samotność, Katy Perry feat. B.o.B - The One That Got Away (Remix) , Arash feat. Helena - Broken Angel (Dj Amor Remix) , Pitbull - International Love ft Chris Brown, Evanescence - Going Under i wiele innych ;]

wróciłam już z rozmowy i od razu patrzę co tu się dzieje...

Edytka nie trać wiary! i nie szalej- z tą listą to przesadziłaś... ja też trzymam się wersji Twojego męża...

choć z drugiej strony nawet nie wiesz jak Cię rozumiem z tą niepewnością co jest grane... też chciałabym wiedzieć na 100% na czym stoję, a tu tylko rozmyślania, czy to test się myli, a czemu nie ma @... masakra jakaś...

a na obiadek robię dziś pierś kurczaka faszerowane suszonymi pomidorkami i szpinakiem;] do tego ryz z curry i sałata:)
na jutro szykują mi się w głowie pulpety w sosie koperkowym albo placuszki cukiniowe...

na temat pracy nie piszę na razie nie chcąc zapeszać ;)

U mnie piękne słoneczko więc wstawiam pranie i zmykam z młodym na podwórko bo szkoda nie skorzystać z pierwszych wiosennych promieni słonecznych:laugh2::laugh2:

co tu taka cisza??

reklama
cisza jak makiem zasiał... :/

zazdroszczę tego słoneczka.... u mnie buro, ponuro, mżawka już trzeci dzień pod rząd... :/ a kysz a kysz... my chcemy wiosnę!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry