reklama

Staranka od stycznia 2012.

Ja myślę, że Grzanka mimo spadku tempki i tak się szykuje na odczarowanie listy ;)

Basia, pamiętaj, że każda wymówka jest dobra. gotowanie bigosu to przecież takie wymagające skupienia zajęcie. Pokrój kapustę i mięso, wsyp do gara, gotuj.

reklama
grzanka: moze ten spadek temp oznacza cos innego :D @ nadal nie ma wiec ok :D

ja was dopiero nadrobiła, ale jak zwykle nie pamitam co miałam pisac :D

Mynia: moze sie wybierz do lekarza, jeszcze sie gdzies przewrócisz i co bedzie..

ja dzisiaj jade do domu juz na swieta z Małą:) hehe ja wstanie to sie pakujemy :))

brzuch mnie pobolewa juz kilka dni, tak troszke a @nadal jak nie było tak nie ma, dzisiaj 31 dzien cyklu ;O
do lekarza ide ale dopiero na 16 sie udało ;[;[;[ mam nadzieje ze do tej pory @ nie bedzie, zebym miała po co isc :D

mam taką cichą nadzieje ze odczaruje tą listę :P

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no niestety .... :(
@ własnie zawitała.
no więc z 28dc... zrobił mi sie 30dc... :| no i od dzisiaj 3dni po 12h jak przeżyje z @ ten maraton nie wiem .... :(:(:(
ojjj :(
szkoda, juz myslalam ze jest cos na rzeczy :(
ale przecież w koncu sie uda! :)
i wspolczuje tej pracy.. yh.;/
ja jak ma @ to nie moge z małą wyjśc nigdzie bo sie boje ze sie z nią przewróce;/ masakra, czemu my mamy tak ciezko kobiety;/;p

Miałam cień nadziei u mnie pierwszy raz w życiu przychodzi @ w 30dc.:szok:
już sie nażarłam tableek przeciwbólowych bo inaczej nie da rady a tu w 3 dni tyle kilometrów pieszo zrobie że z pewnością na wadze spadnę jeszcze przy @...
no nic trza sie z tym pogodzić u mnie nigdy @ nie przychodzila w nocy w ostatnim miesiący przylazła po południu co mnie zaskoczyło i przyszła w 29dc, teraz przesunęła sie o kolejny dzien dalej... nie wiem jak to tłumaczyć a było u mnie wszystko jak w zegarku
Królewna
odczarowanie listy w Twoich rękach :D

jednak mierzenie tempki jest potrzebne, bo mowi prawie wszystko ;p

Ostatnia edycja:
Miałam cień nadziei u mnie pierwszy raz w życiu przychodzi @ w 30dc.:szok:
już sie nażarłam tableek przeciwbólowych bo inaczej nie da rady a tu w 3 dni tyle kilometrów pieszo zrobie że z pewnością na wadze spadnę jeszcze przy @...
no nic trza sie z tym pogodzić u mnie nigdy @ nie przychodzila w nocy w ostatnim miesiący przylazła po południu co mnie zaskoczyło i przyszła w 29dc, teraz przesunęła sie o kolejny dzien dalej... nie wiem jak to tłumaczyć a było u mnie wszystko jak w zegarku
Królewna
odczarowanie listy w Twoich rękach :D

a moze to jakies przesilenie wiosenne? bog wie co ma na to wpływ;/;p a moze zrób jaką kontrole u lekarza? nie zaszkodzi a moze cos wyjaśni :)
Ty przynajmniej miała,s regularne zawsze, a ja dopiero po porodzie, a teraz sie boje ze to nie ciąża tylko ze znowu bede miec okres co 2/3 miesiące;/;/

ojj chciałabym :P ale zobaczymy co to bedize :) w sumie to narazie nic nie czuje :P

ja też czułam sie wpsaniale wczoraj tylko co jakis czas w ciagu dnia zabolało i przestało a piersi nie bolą.... a ta małpa przyszła
najchetniej w pierszy dzien lezałabym cały dzien w łóżku... takie mam bóle , a tu do pracy :|

Cześc dziewczyny dziś 30dc temperatura 37,17 ale dzisiejszy pomiar chyba nie jest wiarygodny, wczoraj byłam na piwku wieczorem u koleżanki a dziś rano już o 5tej wstałam po picie hehe, pomiar robiłam o 6.30,
poza tym to szkoda Grzanka że przyszła @ ehhh a tempka tak super sie zapowiadała
a ja już nie wiem co myśleć jak byłam u lekarza w 25 dc to mówił że owulka była jakiś 12-13 dc czyli jeżeli on miał racje to @ powinna przyjść w jakimś max 28-29 dc a tu dziś 30 dzień i nie ma?
może jednak lekarz się troche pomylił, co myślicie?
Piersi bolą opuchnięta nie jestem ale sucho okrutnie ehhh

grzanka: no to cos musiało CI sie pozmieniac, a moze jakies stresy miałas? ból to jeszcze zniose, ale najgorzej jak są za obfite ;/ bleee, na szczescie ostatnio nie mam tak strasznie ;d

mgielka: a moze po porstu @ nie bedzie ;d hehe co do temp to nic ci nie powiem, bo sie nie znam, dopiero w tym cyklu chciałam mierzyc, ale narazie trwa jeszcze poprzedni wiec nie wiem :D a robiła s test??
ja tez mam sucho, ja zawsze mam sucho ;[;[ a przy przytulanku ;[;[ a wszystko po porodzie sie zaczeło ;/;/

hej dziewczyny, ide na chrzicny mojego kuzyna :D:D myslicie ze zabawka będzie dobrym prezentem? jakos nie chce dawac kasy..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
no chciałabym żeby nie przyszła, kurcze to tak świetny moment akurat przed wyjazdem meza na ten kurs, jajniki mnie bolą, ciągną w dole kurcze z tymi objawami, to one są identyczne na @ i na ciąże, ale kręgosłup daje mi w kość na dole, kurcze jak faktycznie sienie udało to już bym chciała żeby ta wredna @ przyszła !!!
dziś nie mam mocy kompletnie, chciałam kupić jakiś koszyczek na święconke, bo mam taki maleńki
i chyba stwierdziłam że jestem uzależniona od robienia testów ciążowych haha już kombinuje żeby zrobić w sobotę 7mego będzie 32 dc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry