reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
aaa margotka już ci kochanie tłumacze :))
nie zmieniaj tam nic niech zostanie tak jak tam jest a z drugiej strony mozesz sobie ustawiac co kto moze widziec
Mgiełka nie wiem..... u innych na @ u innych na ciaze ja miałąm cały czas na środku i znizyłą mi sie imieknie ale ja juz nie sprawdzam by na darmo sie nie denerwowac ani nie wkrecac :)

te 6 dni przed skokiem to jest to ze bedzie ci na twoich pomiarach dopisywać sie liczby :) ile dni przed skokiem ile po owu to też jest dobre po owu bo zapisuje ci sie dni pokolei i wiesz ile dni trwa od owu potem podejrzewana ciaza ile dni sie tempka utrzymuje :)

Hej dziewczynki jak tam dzionek ja dopiero się podniosłam z łóżka :) Och jak pięknie tak poleniuchować :)

Kochane czy możecie spojrzeć nas mój wykres... cholerka z wyliczeń to ja już powinnam mieć owu... cholerka w sumie to ja zawsze tak liczyłam a teraz jak widzę temp nie ma więc i owu nie ma a ja tylko w tych dniach się najbardziej starałam .. dopiero teraz jak mierzę temp to kocham się tak co 2 dzień mniej więcej.... chyba się owu przesunęła ... a może to będzie cykl bez owu...????

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki jak tam dzionek ja dopiero się podniosłam z łóżka :) Och jak pięknie tak poleniuchować :)

Kochane czy możecie spojrzeć nas mój wykres... cholerka z wyliczeń to ja już powinnam mieć owu... cholerka w sumie to ja zawsze tak liczyłam a teraz jak widzę temp nie ma więc i owu nie ma a ja tylko w tych dniach się najbardziej starałam .. dopiero teraz jak mierzę temp to kocham się tak co 2 dzień mniej więcej.... chyba się owu przesunęła ... a może to będzie cykl bez owu...????

możliwe ze CI sie przesuneła, a moze temp dopiero skoczy :) a może źle mierzyłaś? :D

mgiełka: u mnie obniżona szyjka była na okres, ale nie denerwuj sie moze u ciebie będzie co innego :)

a ja znalazłam świetny sposób zeby dowiedzieś sie czy nie zaszkodzi mi jazda na motorze, zadzwoniłam do pani doktor u której byłam ostatnio :P no i juz wiem :D jazda na motorze, konno czy na rowerze nie ma wpływu i nie zaszkodzi ani zapłodniueniu ani zagnieżdżeniu :)

my juz po spacerze, nie da sie wytrzymac na dworze upał taki... a najgorsze ze w mieszkaniu mamy to samo bo na poddaszu gteraz mieszkamy ;/;/ zdycham

reklama
możliwe ze CI sie przesuneła, a moze temp dopiero skoczy :) a może źle mierzyłaś? :D

mgiełka: u mnie obniżona szyjka była na okres, ale nie denerwuj sie moze u ciebie będzie co innego :)
a ja znalazłam świetny sposób zeby dowiedzieś sie czy nie zaszkodzi mi jazda na motorze, zadzwoniłam do pani doktor u której byłam ostatnio :P no i juz wiem :D jazda na motorze, konno czy na rowerze nie ma wpływu i nie zaszkodzi ani zapłodniueniu ani zagnieżdżeniu :)

Kurcze czyli wszystko możliwe... hmm w sumie mierze zawsze tak samo w tym samym miejscu i o tej samej porze :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry