reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

czyżby uzależnienie od kofeiny ;d
ja tam kawy nie pije i nie lubie ;d hehe

o boze dziewczyny chyba sie zaraz przekręce, wstaje z łóżka i sie przewracam tak mi sie w głowie kręci;/ to chyba z tego niewyspania
i jak ja teraz Małą uspie ;./

ny ny oby dwie idźcie :p
no ja normalnie to 6 kaw piłam dziennie ale od kąt nie pije kawy to serio az nad to pobudliwa jestem jak wiewiórka na sterydach :p

reklama
KAWA KAWA KAWA MUSI BYĆ :tak::-D

no ja mam dziś lenia :D pózniej wezmę sie za jakieś sprzątanie ale najważniejsze że obiad zrobiony i spokój :D
A mężulek to predzej dziś niż 5 nie wróci wiec co robic...

hehehehehehhee to mnie Czarni rozbawiłaś hehehehhehe chyba sobie wydrukuje i powiesze w kuchni:D motto każdego dnia;) hehehehehee

a ja kawę piję i prawie na siedząco zasypiam, zazdroszczę samopoczucia wiewiórki na sterydach.Mi by się przydało więcej powera

no ja normalnie to 6 kaw piłam dziennie ale od kąt nie pije kawy to serio az nad to pobudliwa jestem jak wiewiórka na sterydach :p

coo 6 kaw? omg :D szalenstwo ;D
ale ja poważnie sie zastanawiam jak wy to mozecie pić :D bleeee ;p
ja nawet herbaty nie pije haha :D a do sniadania po amerykansku sok pomaranczowy :D

oglądałaś czerwonego kapturka? tą ostatnią "prawdziwą historię" ? tam była taka wiewióra z tego co kojarzę tyle, że właśnie po kawie;) no ale jeśli wyglądasz/zachowujesz się jak ona to chciałabym to zobaczyć:D :p

oglądałaś czerwonego kapturka? tą ostatnią "prawdziwą historię" ? tam była taka wiewióra z tego co kojarzę tyle, że właśnie po kawie;) no ale jeśli wyglądasz/zachowujesz się jak ona to chciałabym to zobaczyć:D :p

jest nuda w pracy chodze od kubka do komputera... noga mi lata... myśle co by tu robić ale sprzątałam na ostatniej zmianie wiec mnie nie poje ... żeby tyle razy sprzątać w zakłądzie więc zostaje sie latająca noga... swędzi mnie brzuch ;d

ten tekst kawa , kawa, kawa musi być to z mam talent nie? chyba ze to zbieg okoliczności ale pamietam odcinek gdzie byl występ robienia wzorków z piany w kawie i Chylińska zaczęła wydziwiać haha : kawa, kawa kawa musi być takim niskim glosem ,
ale może mi się tak tylko skojarzyło hehe

no jeszcze tylko 6 godzin i do domu hehe
tak sobie myśle że źle wpisałam termin @, bo owulacje miałam wcześnie w jakimś 13-14 dniu cyklu więc wychodzi max.02.kwiecień
co o tym sądzisz Czarni? przepisać się ? czy niech zostanie
ja czuje się na @ sutki bolą przy dotykaniu i kręgosłup na dole ;-( i co jakiś czas jajnik raz lewy raz prawy tak zakuje mocno
zwyczajnie mi się wydaje że sie nie wstrzeliliśmy w owu bo nie myslałam że będzie tak szybko ehhh

reklama
grzanka poczytaj jakas książke :D chyba ze nie masz to uhh... wspolczuje :p najgorzej jak człowiek nie ma z soba co zrobic ;p

a mnie swędzą brodawki ;((((

ide usypiac mała :p a potem wpadne wam jeszcze pomarudzic ;d;d

a uzywalyscie moze testów owu? co o nich sądzicie?

Do góry