reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Mogłabym zapytać jeszcze w szpitalnym laboratorium tam też można za pieniądze i może robią na ten sam dzień ale ale jakos nie miałam potrzeby. Sikaczów mam w domu ze ho ho więc poczekam.

reklama
Mogłabym zapytać jeszcze w szpitalnym laboratorium tam też można za pieniądze i może robią na ten sam dzień ale ale jakos nie miałam potrzeby. Sikaczów mam w domu ze ho ho więc poczekam.

Mówię Ci nie rób jeszcze Bety... nie nakręcaj się za wcześnie im później zrobisz tym pewniejszy wynik. Potem będziesz sobie wmawiać, że jednak jeszcze za wcześnie było. A tak trzymaj kciuki i poczekaj do terminu @

No to faktycznie już nie długo, to przyjemne oczekiwanie:)
Ja mam termin na 25, ale chyba znowu mi się przesunie bo miałam późno owulację więc pewnie koło 28 przyjdzie @ i przez to wszystko tak mi sie poprzesuwa że końcem maja mi na rejs wypadnie....fuck...

reklama
Do góry