reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
oooo super. Zazdroszczę tego ciepełka. my to chyba z moim A dopiero we wrześniu będziemy mieć wakacje... dzisiaj się dowiedziałam, że w wakacje będę na dwóch sklepach Ojca na dwa etaty pracować.

Ja za to w wakacje pewnie też w pracy bo wszyscy pozostali u mnie znajomi z pracy mają dzieci, więc ja staram się brać wolne przed wakacjami i po wakacjach.
Przynajmniej agacynda masz jak dorobić, to też ważne inni szukają i dostają jakieś wakacyjne prace za śmieszne pieniądze

No w wakacje mam pełne ręce roboty i bardzo się z tego cieszę. pracuję od 13 roku życia więc każde wakacje wstaję o 5 rano przez 2-3 miesiące. a w tym roku są dwie spółki, którymi muszę się "zająć" + szkolenia dwu-trzy dniowe w Poznaniu więc na nudę nie będę narzekać. i cieszę się ogromnie, że mam takie możliwości, bo zdaję sobie sprawę jak trudno jest się gdziekolwiek zaczepić tylko na okres wakacji.

czesć kobitki cały weekend mnie nie było i nic sie nie zmieniło :(
Kropka jak tam robiłąś tesciora?
u mnie weekend szalony jestem wymeczona zarazmykam do wyrka....
za tydzien na pewno nie bede testować bo mi sie chyba cykl przesuną i coś czuje że @ moze być dopiero na 1 maja :(((

No to Czarni masz podobnie jak ja, też mi się chyba przesunie.
Agacynda, ja w wakację też musze pojechac do Poznania, a właściwie to przed do Kórnika, bo niestety zamówili drukarkę nad którą się zastanawiali.

Bzibziok ja centralnie do Pozniania...
Tak sobie myślę, że jeśli będę miała możliwość to Grzankę w pracy odwiedzę :-)

No ja na co dzień do Was wszystkich mam w miarę daleko, chyba że Sihaya do Bielska przyjeżdża:)
Ale z Kórnika do Poznania to tylko 15 km, a ja i tak na noc muszę jechać bo w jedną stronę to prawie 400 km, a sama jadę.

No ja do wszystkich oprócz (chyba) Karoli też mam daleko. ale dobrze, że często jeżdżę. Mam nadzieję, że niedługo zawitam na wybrzeże i zobaczę się z Basią Moją ;*

reklama
Do góry