reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka od stycznia 2012.

witam,
czy mogę do Was dołączyć? podczytuje od pewnego czasu, ale zdecydowałam sie w końcu napisać, tyle że u mnie krucho z czasem i nie bywam nawet przez kilka dni na necie.
ja staram się o 2 dziecko już od kilku lat, mieliśmy od wakacji przerwę ze względu na pracę, w styczniu wznowiliśmy starania. jestem też po laparo, mam nadzieje że teraz się uda :)
pozdrawiam

reklama
Anke ojj szkoda :( ale w takim razie sprężamy sie w nowym cyklu i juz! :** nic nie martw :)

martuskaa witaj :)

&&&& za nas wszystkie :D

witaj martuskaa!
Anke jesteśmy z Tobą, chyba każda z nas wie jak to jest mieć tą I na teście. Na szczęście szybko przechodzi, a potem przychodzą znowu dni płodne i nowe starania.

Anke :((
witam nowe staraczki Agnieszka i Martuskaa :))
u mnie pogoda super słoneczko tylko wieje jak to przy morzu... :/
obiadek dziś bez wymysłów nasza kochana pyszna pomidorówka na ryżu po weekendowym jedzeniu mam ochotę tylko na nią :))

reklama
ohoh ja juz sie nie moge doczekac ;d

a dzisiaj od rana przeszukuje internet, nie znacie jakiś sklepów gdzie mozna kupić białe dziecięce meble? tylko nie jakies kosmiczne ceny ;d bo wszędzie sa białe ale z innym kolorem, jedynie w ikei znalazłam ;p

Do góry