reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka od stycznia 2012.

dokładnie Anke, przynajmniej wiesz ze mozesz miec dzieci i to sie na pewno nie zmieniło
3 miesiące staran to nie tak długo, inni czekaja latami, takze nie załamuj sie

agnieszka116:
a masz czekac az okres sam wróci? czy masz cos na wywołanie ?

reklama
nie mam takich długich cykli ,serduszko mojego maleństwa przestało bić z 7/8 kwietnia byłam w 10 tc ( nie miałam zabiegu ) teraz czekam na pierwszą @ i zaczynam starania od początku
jak wszystko będzie ok i nie będzie przeciwskazań
przykro mi miałam podobnie tylko troszeczkę wczesniej ale teraz najważniejsze działać bo jest najwiekrza szansa na kolejną ciąże :))

Anke - a ja się staram od kilku lat, i co ja mam powiedziec? te kilka miesięcy o niczym nie świadczy, zobaczysz że wkrótce znowu ujrzysz 2 kreseczki

ja tyle już na nie czekam... i wierzę że je ujrzę... mimo że to trwa tak długo

ale widzicie... jak sie nie starałam o dziecko to nawet przy tabletkach anty zaszłam w ciaże ;d czyli to znak ze nie trzeba sie nakręcac i nie myslec o tym ;p
a teraz jak o tym ciągle mysle to nie wychodzi ;d

a co z K@tią :>? K@ti@ gdzie jestes? masz tą @ juz? :D:D

agnieszka116:
a masz czekac az okres sam wróci? czy masz cos na wywołanie ?[/QUOTE]

mam czekać aż sam się pojawi jeżeli się nie pokarze w ciągu 4-6 tygodni to wtedy mi go wywołają

Anke - a ja się staram od kilku lat, i co ja mam powiedziec? te kilka miesięcy o niczym nie świadczy, zobaczysz że wkrótce znowu ujrzysz 2 kreseczki

ja tyle już na nie czekam... i wierzę że je ujrzę... mimo że to trwa tak długo
A ile sie staracie? bo widzę że masz już dużą córę. ja z mężem staram sie od października 2010.

Kropeczko nasza pokaż sie nam i oświadcz to na co cały czas czekamy :*

Agnieszka przykro mi. Przepraszam i trzymam kciuki.
Czarni dzięki. Najgorsze jest to, że ta @ wredna to jak się nie udało niech przychodzi w terminie a nie spóźnia się bez powodów:zawstydzona/y:. I to jest najgorsze bo człowiek robi test ale okresu nie ma a cały czas nadzieja jest a później olbrzymie rozczarowanie. To wszystko takie pogmatwane :-(.

reklama
Agnieszka przykro mi. Przepraszam i trzymam kciuki.
Czarni dzięki. Najgorsze jest to, że ta @ wredna to jak się nie udało niech przychodzi w terminie a nie spóźnia się bez powodów:zawstydzona/y:. I to jest najgorsze bo człowiek robi test ale okresu nie ma a cały czas nadzieja jest a później olbrzymie rozczarowanie. To wszystko takie pogmatwane :-(.
on sie spóznia bo ty meczysz to w głowie :( wiem że to trudne ale jak widzisz wszystko może spowodować przesuniecie moze po prostu owu ci sie przesuneła i jeszcze czas na @ musisz być silna nie ma innej opcji

Do góry