reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Witam koleżanki
U nas lekkie słoneczko ale pochmurnie i wietrznie...
kupilismy wczoraj sobie butki do ślubu dla mnie i narzeczonego :D
sprawilismy sobie okularki przeciwsloneczke i ja sobie spodnie bo juz nie mam co na dupsko włożyć,
starania mamy na etapie co będzie to będzie, jeszcze troche i ślub :)

Mam prośbę czy możecie zajrzeć mi do wykresu i podpowiedzieć gdzie granice wyższych temperatur wstawić ?:)

Gratulacje Sihaya :-)

Kropka mam dokladnie to samo co Ty. A z takim bolem glowy sie obudzilam ze szok. A jeszcze na dodatek jacys idioci od 8 rano wierca cos w garazu ktory jest tuz pod moja sypialnia wiec czuje sie jakby mi w glowie wiercili!!

Agacynda nam coś w piwnicy wiercą, a teraz dokładnie pod moimi stopami jak siedzę hehe i mi aż drgają jakby:D

Witam koleżanki
U nas lekkie słoneczko ale pochmurnie i wietrznie...
kupilismy wczoraj sobie butki do ślubu dla mnie i narzeczonego :D
sprawilismy sobie okularki przeciwsloneczke i ja sobie spodnie bo juz nie mam co na dupsko włożyć,
starania mamy na etapie co będzie to będzie, jeszcze troche i ślub :)

Mam prośbę czy możecie zajrzeć mi do wykresu i podpowiedzieć gdzie granice wyższych temperatur wstawić ?:)

cześć grzanka, to zakupy udane:) pochwal się jakie to będziesz mieć butki na ślub, hm?;>

a na wykres zerknęłam, ale jeszcze za wcześnie na ustawienie granicy:) cierpliwości:) może jutro pojutrze coś będzie widać bardziej:) szkoda, że w zasadzie dopiero od 10 dc mierzyłaś - byłoby teraz bardziej czytelne;

Moje osiedle jest w miarę świeże i cały czas coś poprawiają. We wrześniu jak było ciepło to tak wiercili, że musiałam wychodzić z domu od 8-15 bo nie dało się wysiedzieć...
Widzę, że znowu się zaczyna...

nie chciałam mierzyć podczas @...
a co do butków wrzucam linka , buty na jeden raz wiec nie szalalam z cena .. ;p i tak nikt nie zauwazy ze tanie byly :D
czółenka damskie - Buty damskie - Damskie - DEICHMANN

a to zrozumiałe:) myślałam tylko, że 8 i 9dc to już nie miałaś @ ;)

buty pewnie, że tak... jak na 1 raz to nie ma co wyyślać specjalnie i kaskę pakowąć;
ja miałam coś ala sandałki... biło -delikatny krem, na beżowym obcasie, pod suknią nie było widać a teraz mogę w lecie spokojnie na imprezki rodzinne do sukienki w nich biegać;0

Ostatnia edycja:
Grzanka jeszcze za wczesnie na ustawienie granicy jeszcze troche :)
jak mi sie nic nie chce pomęczyłam naszego malucha teraz biedak odpoczywa :D
i nie wiem co ze soba zrobic na obiad za wczesnie grr..

My z Robertem zrobiliśmy spaghetti on robi rewelacyjny sosik a ja makaronik :D
siora mi przesłała ekg swojego synka popłakałam sie do tego filmik jak jej sie brzusio rusza... mały wygibasy u niej w brzuszku wyprawia :D

reklama
Do góry