Ja tak sobie myśle że od tego cyklu odstawie, i skrzypowite i nie bede brać tego wiesiołka poki co zostane tylko przym magnezie i kwasie foliowym. Grubo się zastanawiam na fajkami.... Mój mąż by chyba oszalał ze szczęścia...
Kurde musiałabym się zawziąć i już...
reklama
grzanka90
Kochaj i żyj ! :-)
Ja od kiedy sobie postawnowilam ze nie pije kawy to tak nadal sie trzymam tego i nie pije,biore wiesiołek ale widze że bardzo dobrze wpłynął na moją cerę nie mam tych zaskurniaczków i czarnych brzydkich wągrów na brodzi i nosie.. taka czystrza jest ta cera... taki o to plus mam z wiesiołka... z fajkami gorzej pewnie jest żeby rzucić ja popalałam ale nigdy nie nałogowo... nie wyobrażam sobie teraz ćmika zapalić....
siostra bliźniaczka przesłała mi 3D usg widać jak mały otwiera buziaczka
ehhh jak mo opowiada to mowiła że jej sie udało za drugim razem w 13dc,napisała mi "patrycja a wiesz ze zajść możesz od 13dc do 16dc nawet wiedziałaś że idzie tak długo ... "?
troche sie zaśmiałam ale cóż
ona trafiła w 14dc
sama sie łąpie na tym jak wywołuje zdjęcia małych dzieci jak bardzo chce mieć swoje jak robie maluszką zdjęcia na maszporty i sobie myśle że ja również bym takie chciała, na szczęście Robert nie uważa tego za jakieś szaleństwo czy że go naciskam lub za dużo o tym mówie że chce bardzo ... bo on również i tak się wspieramy ...
i czekamy ...
A
agacynda
Gość
I to najważniejsze Grzanka, żeby się wspierać ;-)
A co do Twojej koleżanki. Kurczę jeśli u mnie miałoby właśnie tak się zdarzyć to chyba byłabym już milion razy w ciąży hehehehe jestem zwolenniczką szybkich numerków hahaha :-):-):-):-):-)
Idę się ogarnąć i jadę do sklepu szukać inspiracji na kolację dla mnie i mojego A . Macie jakiś pomysł?
A co do Twojej koleżanki. Kurczę jeśli u mnie miałoby właśnie tak się zdarzyć to chyba byłabym już milion razy w ciąży hehehehe jestem zwolenniczką szybkich numerków hahaha :-):-):-):-):-)
Idę się ogarnąć i jadę do sklepu szukać inspiracji na kolację dla mnie i mojego A . Macie jakiś pomysł?
Dziewczyny po owulce okres przychodzi od 14 do 16 dni nie? Jeśli max 16 cie to ja mam czas do czwartku:/ W tamtym cyklu 15 go dnia @ przylzała... K..wa co tak długoi cały weekend na uczelni z podpaskami... uwielbiam to... kurde jakby przylzała jutro, to jest nadzieja, że do poniedziałku się skończy 
grzanka90
No my dzisiaj mamy spaghetti ze wspaniałym sosem mojego mężulka
ja też bo takie zapachy po domu latają że slinka cieknie....
o my też szybkie i to często , wystarczy spojrzenie i nie ma odwrotu
ale jak nikogo w domu nie ma i jestemy sami to oczywiscie cieszymy sie soba ile mozna i bez żadnych hamulców bo i tak nikt nic nie usłyszy
ide na obiad !!
grzanka90
czyli co ... ?bo ja to ciemna jestem
A
agacynda
Gość
Jeeeeeeeju jak ja wyglądam... Jak prosie! muszę się wziąć za siebie. Zacznę na rolkach jeździć tylko muszę sobie je przywieźć z domu... masakraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
reklama