reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Sihaya super wieści gratuluję i życzę przedłużenia umowy później :-)

Ja też dzisiaj mam lenia. Małż w delegacji do piątku więc sama siedzę.
Cycki mnie zaczęły boleć po bokach. uff

reklama
Kochane dziękuję za te wszystkie gratulacje raz jeszcze:):*
A wiecie jaki jest w tym jedyny mankament??;>
....................
...................
...................
...................
nooooo właaaaśnie.....!! że dużo rzadziej będę tu klikać z Wami:(
bo w szpitalu przy dzieciach to nie ma szans przecież - chyba, że im zrobię ćwiczenia manualne rąk hehe:)
Muszę się więc Wami "teraz" nacieszyć póki mogę jeszcze:) bez większych ograniczeń :]

Sihaya, nie bądź niedobra ;-)

Agnieszka współczuję. Otocz męża opieką ;-) hihihi

U mnie dzisiaj ładne słońce cały dzień tylko zimno...

A my chętnie poczytamy. dzwoniła przed chwilą koleżanka z pracy. Płacze bo w ciąży jest to 4 dziecko. Nosz kurd a my nic :-(ta to płodna jest mąż na nią spojrzy i zachodzi chyba...

no tak to jest właśnie... nawet nie chce się tego komentować...
jak pomyślę ile jest takich niechcianych ciąż, że kobiety płaczą, usuwają, wg nich wali im się życie... a my wszystkie chcemy, staramy się, robimy co tylko się da, żeby się udało no i jak same widzimy różnie to wychodzi; już kiedyś o tym pisałyśmy - niesprawiedliwość tego świata.

reklama
Do góry