reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka od stycznia 2012.

A wczoraj właśnie w rozmowach w toku był temat usuwania ciąży... Była jedna kobieta, która usunęła 3 ciąże!! A była też taka która jedną ciążę usunęła, drugiej już nie i wypowiadała się w telewizji, że jej córce byłoby lepiej na tamtym świecie. Wyobrażacie sobie coś takiego?

reklama
Witajcie z powrotem, teraz na dobre zawitałam do domu. Załatwiłam sprawę z moim porysowanym samochodem i oddałam go do blacharzo/lakiernika - przez tydzień będę bez samochodu, nie wiem jak sobie z tym poradzę...ech...
Widzę, ze Wy też piszecie o nadętym brzuszku, ja też tak ostatnio miewam przed okresem. I zaczynam sobie myśleć, że pojawiło mi się to zaraz po tym jak w tv pojawiły się reklamy leków na wzdęcia, więc albo autosugestia, albo ostatnio jest coś w żywności takiego co to powoduje.

hejhej!
dzięki dziewczyny za zainteresowanie hehe , ale pisałam że niestety wyniki na drugi dzień, więc trzeba czekac :/ ..musimy się jeszcze troszkę podenerwowac :) jutro odbieram po pracy więc napisze do was po 16 a może chwile wcześniej :)

u nas w pracy dzień otwarty więc zostaliśmy do 17...padnięta jestem strasznie...objawy nie ustąpiły, ech obym przyniosła wam dobrą nowinę :tak:

na tą chwilę wystarczy mi jedno:) żeby chociaż z jednym się udało:)
ale tak to bym dwójkę chciała mieć, choć mój mąż nie raz już sugerował, że marzy mu się trójeczka;) hm, kto wie... :) ale dwójka na pewno:)

Aguś to byle do jutra do 16:) &&&&&&&

Co do brzucha to też mam wzdęty przed @ i tak pierwsze dwa dni @ jeszcze, potem wraca do normy na szczęście;)

reklama
Do góry