reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Ja niestety nie jestem najlepsza w badaniu szyjki...nie czuję często różnicy
Ale u Ciebie Sailor temp. póki co wysoko i nie spada więc na okres jeszcze za wcześnie

Agnieszka mi się marzy dwójka z różnicą wieku 2 lata albo 4. Widzę to po sobie i swoim rodzeństwie. Z bartem starszym mam różnicę wieku 2 lata a z młodszym 4 i zależy z którym się lepiej dogaduje. czasem są gorsze momenty z jednym a czasem z drugim ale takie różnice wiekowe pasowałyby mi i napewno moim przyszłym dzieciom :-)
A w ogóle to mi się marzy dwójka, ale mój A twierdzi, że jak ta dwójka pójdzie na studia to walniemy sobie trzecie, żeby się odmłodzić :-)

Oj Aguś takie napięcie wprowadzać niedobroto Ty! &&&&&&&&&&&

No to można powiedzieć, że @ przyszła, skrzepik krwi się znalazł na bieliźnie.. Krzyż bolał nie na marne. Nie zmieniam się póki co na liście, bo zaczne małpe liczyć od jutra, gdyż dzisiejszy dzień chyba się nie będzie liczył, bo pewnie wyleje mnie w nocy, bo do 24 już nie zdąży.

Aaa i cyklu staranek nie zmieniam na 5 tylko zostaje 4, bo w grudzień raczej się nie liczy, znalazłam kartkę, w której zapisywałam kiedy się kochaliśmy w grudniu i to było 4 razy, bo wcześniej nie wiem i też nie wiem kiedy owulka była, ale raczej tak myśle, że po, bo w owulke G był w delegacji.

Czyli faktycznie jestem staraczką od stycznia 2012

Ostatnia edycja:
No już przyszła s...ka jedna, k..wa ona uwielbia być moją przyjaciółką, obecna zawsze i nie opuszcza nigdy :wściekła/y: Co zrobić ku..wa koleżanke sobie znalazła!!!!

Co do wyznaczania dni płodnych to ja juz d X czasu korzystam z tej strony
Kalendarzyk małżeński - planowanie dziecka w PIEKIELKO.com

Sorry za te przekleństwa, małpa przyszła terminowo, bo ona nawet spóźniać się nie lubi :]

reklama
Do góry