reklama
A
agacynda
Gość
Witaj Tiluchna! może opowiesz coś o sobie? :-)
agacynda - bardzo chetnie ;-)
mam rocznikowo 29 lat, mezatka od 4 lat, mieszkam w UK od.. ojej 7 rok leci
na koncie dwojka maluchow (co widac w stopce)
pare tygodni temu stwierdzilismy z mezem, ze trzeba sprawic, iz przepowiednia tarota ktora kiedys mialam stanie sie prawda ( 2 synow i corka)
i rozpoczynamy starania
oczywiscie plec jest nam obojetna
po prostu zawsze wiedzielismy, ze jest nam pisana trojca
dzisiaj mi sie zaczla @ a w piatek ide na wyjecie spiralki
mam rocznikowo 29 lat, mezatka od 4 lat, mieszkam w UK od.. ojej 7 rok leci
pare tygodni temu stwierdzilismy z mezem, ze trzeba sprawic, iz przepowiednia tarota ktora kiedys mialam stanie sie prawda ( 2 synow i corka)
i rozpoczynamy staraniaoczywiscie plec jest nam obojetna

po prostu zawsze wiedzielismy, ze jest nam pisana trojca
dzisiaj mi sie zaczla @ a w piatek ide na wyjecie spiralki

A
agacynda
Gość
Oo no to fajnie ;-)
a po wyjęciu spirali nie musisz jakiś czas poczekać ze staraniami, żeby oczyścić organizm z hormonów?
a po wyjęciu spirali nie musisz jakiś czas poczekać ze staraniami, żeby oczyścić organizm z hormonów?
ja mam spiralke bezhormonalna, moge zaczac starania od razu 
nie wiadomo jak to wyjdzie bo moje cykle sa totalnie od siebie niezalezne w ilosci dni ;-)
o pierwsze dziecko staralismy sie prawie 1.5 roku, o drugie jeden cykl :-)
a teraz? zobaczymy

nie wiadomo jak to wyjdzie bo moje cykle sa totalnie od siebie niezalezne w ilosci dni ;-)
o pierwsze dziecko staralismy sie prawie 1.5 roku, o drugie jeden cykl :-)
a teraz? zobaczymy
grzanka90
Kochaj i żyj ! :-)
Ja to tam ani spirali ani anty ani nic njie mogę u mnie tylko NPR zostaje... 
tiluchna
witamy serdecznie mamy nadzieje ze Ci się uda i że szczęscie szybciutko do Ciebie zawitamamy nadzieje że dopbrze się u nas poczujesz
a jak działa spiralka niehormonalna ???
tiluchna
witamy serdecznie mamy nadzieje ze Ci się uda i że szczęscie szybciutko do Ciebie zawitamamy nadzieje że dopbrze się u nas poczujesz
a jak działa spiralka niehormonalna ???
A
agacynda
Gość
Trzymam kciuki, żeby udało się za pierwszym cyklem :-)
grzanka90
Kochaj i żyj ! :-)
Agacynda
Co u Ciebie...
JAk u mnie szaleje śluz to chyba odkorkuje zachwile... od dzisiaj wiesiołek na bok zobaczy sie co będzie grane....
Niech no która sie pochwali Fasoleczką...
ale mi sie dzisiaj w tej pracy siedziec nie chce a tu dzisiaj do 24
Bo jakaś schizowa kontrola bydzie po galerii i musimy tu siedziec ale mam nadzieje ze ja bede miala to szczescie i moje kochane szefowstwo przyjedzie a ja se do chaty pójdę....
no chyba że super EXTRA do wypłaty mi dowalą gotóweczki to mogę siedzieć nawet do jutra
ale bida w tym kraju wiec nie ma co liczyc ;o
Co u Ciebie...
JAk u mnie szaleje śluz to chyba odkorkuje zachwile... od dzisiaj wiesiołek na bok zobaczy sie co będzie grane....
Niech no która sie pochwali Fasoleczką...
ale mi sie dzisiaj w tej pracy siedziec nie chce a tu dzisiaj do 24
Bo jakaś schizowa kontrola bydzie po galerii i musimy tu siedziec ale mam nadzieje ze ja bede miala to szczescie i moje kochane szefowstwo przyjedzie a ja se do chaty pójdę....
no chyba że super EXTRA do wypłaty mi dowalą gotóweczki to mogę siedzieć nawet do jutra
ale bida w tym kraju wiec nie ma co liczyc ;o
Ostatnia edycja:
agnieszka116
Mama Dominiki i Antosia;)
Witaj tiluchna
reklama
grzanka90, agacynda dziekuje :-)
a spiralka bezhormonalna :
Nowoczesna spirala domaciczna nieuwalniająca hormonów ma wielorakie działanie antykoncepcyjne:
pozwolilam sobie skopiowac
agnieszka116 witaj ;-)
grzanka
do 24!!?? wow
ok dziewczeta;-) ja zawijam sie, porzadkuje biurko, wylaczam kompa, koncze prace za 5 min, lece po dzieciaczki do przedszkola
bede pewnie pozniej z lozka klikac hehe
dziekuje za przemile przyjecie:-)
a spiralka bezhormonalna :
Nowoczesna spirala domaciczna nieuwalniająca hormonów ma wielorakie działanie antykoncepcyjne:
- utrudnia plemnikom dotarcie do jajowodu i zapłodnienie komórki jajowej, ponieważ powoduje jałowy, czyli pozbawiony bakterii, odczyn zapalny;
- unieruchamia plemniki poprzez obecne na powierzchni spirali jony miedzi;
- zmienia śluzówkę macicy w taki sposób, że niemożliwa staje się implantacja zapłodnionej komórki jajowej.
pozwolilam sobie skopiowac

agnieszka116 witaj ;-)
grzanka
ok dziewczeta;-) ja zawijam sie, porzadkuje biurko, wylaczam kompa, koncze prace za 5 min, lece po dzieciaczki do przedszkola
bede pewnie pozniej z lozka klikac hehe
dziekuje za przemile przyjecie:-)