reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka od stycznia 2012.

hej dziewczyny:) to moj pierwszy post na tym forum :tak:
czy przyjmiecie mnie do swojego grona?
wlasnie zaczynam starania, tzn moze nie dokaldnie dzisiaj bo dopiero mi sie zaczal @ ale wiecie o co chodzi ;-)

reklama
agacynda - bardzo chetnie ;-)
mam rocznikowo 29 lat, mezatka od 4 lat, mieszkam w UK od.. ojej 7 rok leci :) na koncie dwojka maluchow (co widac w stopce)
pare tygodni temu stwierdzilismy z mezem, ze trzeba sprawic, iz przepowiednia tarota ktora kiedys mialam stanie sie prawda ( 2 synow i corka) :tak: i rozpoczynamy starania
oczywiscie plec jest nam obojetna :-D
po prostu zawsze wiedzielismy, ze jest nam pisana trojca

dzisiaj mi sie zaczla @ a w piatek ide na wyjecie spiralki :eek:

Oo no to fajnie ;-)
a po wyjęciu spirali nie musisz jakiś czas poczekać ze staraniami, żeby oczyścić organizm z hormonów?

ja mam spiralke bezhormonalna, moge zaczac starania od razu :tak:
nie wiadomo jak to wyjdzie bo moje cykle sa totalnie od siebie niezalezne w ilosci dni ;-)
o pierwsze dziecko staralismy sie prawie 1.5 roku, o drugie jeden cykl :-)
a teraz? zobaczymy

Ja to tam ani spirali ani anty ani nic njie mogę u mnie tylko NPR zostaje... :p
tiluchna
witamy serdecznie mamy nadzieje ze Ci się uda i że szczęscie szybciutko do Ciebie zawitamamy nadzieje że dopbrze się u nas poczujesz :)

a jak działa spiralka niehormonalna ???

Agacynda
Co u Ciebie...
JAk u mnie szaleje śluz to chyba odkorkuje zachwile... od dzisiaj wiesiołek na bok zobaczy sie co będzie grane....
Niech no która sie pochwali Fasoleczką... :p

ale mi sie dzisiaj w tej pracy siedziec nie chce a tu dzisiaj do 24 :o
Bo jakaś schizowa kontrola bydzie po galerii i musimy tu siedziec ale mam nadzieje ze ja bede miala to szczescie i moje kochane szefowstwo przyjedzie a ja se do chaty pójdę....

no chyba że super EXTRA do wypłaty mi dowalą gotóweczki to mogę siedzieć nawet do jutra :D
ale bida w tym kraju wiec nie ma co liczyc ;o

Ostatnia edycja:
reklama
grzanka90, agacynda dziekuje :-)

a spiralka bezhormonalna :
Nowoczesna spirala domaciczna nieuwalniająca hormonów ma wielorakie działanie antykoncepcyjne:
  • utrudnia plemnikom dotarcie do jajowodu i zapłodnienie komórki jajowej, ponieważ powoduje jałowy, czyli pozbawiony bakterii, odczyn zapalny;
  • unieruchamia plemniki poprzez obecne na powierzchni spirali jony miedzi;
  • zmienia śluzówkę macicy w taki sposób, że niemożliwa staje się implantacja zapłodnionej komórki jajowej.

pozwolilam sobie skopiowac :-p

agnieszka116 witaj ;-)

grzanka :) do 24!!?? wow

ok dziewczeta;-) ja zawijam sie, porzadkuje biurko, wylaczam kompa, koncze prace za 5 min, lece po dzieciaczki do przedszkola

bede pewnie pozniej z lozka klikac hehe

dziekuje za przemile przyjecie:-)

Do góry