reklama
agnieszka116
Mama Dominiki i Antosia;)
mi się kiedyś okres zatrzymał i dostałam na wywołanie jakieś tablety i po 7 dniach się pojawił
to że miesiączka się nie pojawiła to nie musi koniecznie oznaczać coś złego ,ale skonsultować z lekarzem trzeba
grzanka90
Kochaj i żyj ! :-)
Dali niech no któraś zafasolkuje co sie radośniej zrobi nam do okoła...
Ale mnie jajo lewe kłuje osz... :| skacze normalnie ! :|
Ale mnie jajo lewe kłuje osz... :| skacze normalnie ! :|
A
agacynda
Gość
Grzanka nie wiem czemu ale czytam Twoje posty to się w duchu śmieję :-) Ty jesteś taka pozytywna, że szok:-)
A
agacynda
Gość
a w ogóle to leżę na łóżku już parę dobrych minut i zanoszę się od śmiechu, gdyż mój ex właśnie mi wysłał zaproszenie na FB. chory człowiek. Najpierw mnie wyzywa od dziwe*, kur*w i od luźnej cip*i a teraz chce rozejm... hahahahahaha
grzanka90
Kochaj i żyj ! :-)
Grzanka nie wiem czemu ale czytam Twoje posty to się w duchu śmieję :-) Ty jesteś taka pozytywna, że szok:-)
Dziękowac dziękować... o to dobrze trafiłaś bo ja to wogóle pozytywna jak na swój młody podkreślam młody wiek jestem
Jak to mój kochany przyszły mąż o mnie mówi papik u ciebie widać twoje prawdziwe kolory ... jesteś tak kolorowa że niemożliwa
tak to mój mąż mnie podkreśla
No mi tez jest smutno że nam sie nie udaje że w tym miesiący nie moge sie pochwalić dwuma kreseczkami, że nie mam maluszka a moje siostry jedna ma kacperka siora dzisiaj wrzucila rewela fotkę małego , płakać ze szczęścia mi sie chcialo jak ją zobaczyłam bo taki szczęśliwy dzieciok jest
ale zostaje nam czekac asz cud się ziści ... nic innego a przy pozytywnym myśleniu jest to bardziej do zdobycia niż sobie wyobrażam...
Pyscek
:)
a w ogóle to leżę na łóżku już parę dobrych minut i zanoszę się od śmiechu, gdyż mój ex właśnie mi wysłał zaproszenie na FB. chory człowiek. Najpierw mnie wyzywa od dziwe*, kur*w i od luźnej cip*i a teraz chce rozejm... hahahahahaha
ja też miałam tak samo jak ty ... niech się bujają
reklama
Czesc laseczki 
Nadal niccc??? Nooo....dziewczyny :/
Aż niemożliwe...:/ Chyba się coś za slabo staracie
Pomyślałam, że Wam napiszę...byliśmy wczoraj na USG i poznaliśmy naszego Groszka Małego
Ma całe 2cm, dużą główkę, dużą dupkę ( po mamusi), rączki i nóżki...i tyle go widać
Serce wali jak szalone 170/min.
Wszystko jest dobrze jak na ten moment. Cudowne uczucie i życzę Wam wszystkim tego :***
Nadal niccc??? Nooo....dziewczyny :/
Aż niemożliwe...:/ Chyba się coś za slabo staracie
Pomyślałam, że Wam napiszę...byliśmy wczoraj na USG i poznaliśmy naszego Groszka Małego
Ma całe 2cm, dużą główkę, dużą dupkę ( po mamusi), rączki i nóżki...i tyle go widać
Wszystko jest dobrze jak na ten moment. Cudowne uczucie i życzę Wam wszystkim tego :***