reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Trzeba być dobrej myśli!
ja na szczęscie zaraz kończę pracę, umówiłam się z koleżanką na kawę po pracy więc w domu będę później, może się trochę odstresuję, bo normalnie ciskam piorunami

reklama
mi się kiedyś okres zatrzymał i dostałam na wywołanie jakieś tablety i po 7 dniach się pojawił ;) to że miesiączka się nie pojawiła to nie musi koniecznie oznaczać coś złego ,ale skonsultować z lekarzem trzeba

Chociaż tak sobie myślę, że skoro i tak mam dostać okres to lepiej szybko, niż jak ma się spóźniać i robić głupią nadzieję.

a w ogóle to leżę na łóżku już parę dobrych minut i zanoszę się od śmiechu, gdyż mój ex właśnie mi wysłał zaproszenie na FB. chory człowiek. Najpierw mnie wyzywa od dziwe*, kur*w i od luźnej cip*i a teraz chce rozejm... hahahahahaha

umowiałm sie na piątek na 1acek Franczak była któraś krakowianka? Opinie ma bardzo dobre:)

może głowa mi puściła to i @ się jutro pojawi..

Grzanka nie wiem czemu ale czytam Twoje posty to się w duchu śmieję :-) Ty jesteś taka pozytywna, że szok:-)

Dziękowac dziękować... o to dobrze trafiłaś bo ja to wogóle pozytywna jak na swój młody podkreślam młody wiek jestem :)
Jak to mój kochany przyszły mąż o mnie mówi papik u ciebie widać twoje prawdziwe kolory ... jesteś tak kolorowa że niemożliwa :)
tak to mój mąż mnie podkreśla :p
No mi tez jest smutno że nam sie nie udaje że w tym miesiący nie moge sie pochwalić dwuma kreseczkami, że nie mam maluszka a moje siostry jedna ma kacperka siora dzisiaj wrzucila rewela fotkę małego , płakać ze szczęścia mi sie chcialo jak ją zobaczyłam bo taki szczęśliwy dzieciok jest :) bliźniaczka zaraz rodzi i mi filmiki przesyła jak maleństwo w brzuszku sie rusza etc, a u brata córeczki mamą chrzestną zostanę no szczęście wielkie mnie dotyka mówie wam, ale brakuje mi i naprawde chce mieć soje małe maleństwo , nosić na rączkach bawić spać razem i kochać z moim przyszłym mężem miłością nieskończoną i nieograniczoną :)
ale zostaje nam czekac asz cud się ziści ... nic innego a przy pozytywnym myśleniu jest to bardziej do zdobycia niż sobie wyobrażam... :)

reklama
Czesc laseczki ;)
Nadal niccc??? Nooo....dziewczyny :/
Aż niemożliwe...:/ Chyba się coś za slabo staracie :p
Pomyślałam, że Wam napiszę...byliśmy wczoraj na USG i poznaliśmy naszego Groszka Małego :)
Ma całe 2cm, dużą główkę, dużą dupkę ( po mamusi), rączki i nóżki...i tyle go widać :) Serce wali jak szalone 170/min.
Wszystko jest dobrze jak na ten moment. Cudowne uczucie i życzę Wam wszystkim tego :***

Do góry