reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka od stycznia 2012.

witaj Tiluchna :)
bojku dziewczeta mojemu dziecku zaczął sie kolejny etap buntu bicie :( cholera szlak mnie trafia w kółko wszystkich klepie i nie delikatnie... brak sił :(
idę zaraz jej włosy umyć ale bedzie krzyk.... jest mi tak cieżko jej włosy wypłukać z szamponu i wogóle nie mogę znależc dla niej szamponu uzywam jej swoich i szamponu i odżywki bo inaczej sie nie da....
jeszcze czeka mnie sprzatanie całego pokoju bo była koleżanka z córką i tam normalnie jak po wojnie wszystko razem.... ah... koniec uzalania idę sprzatac bo samo sie nie zrobi :/

reklama
wow!!! ale Wy dziewczyny to macie tempo:szok:
ciężko mi jest troche was rozróżnic, ale mam nadzieje, że kiedyś wszystko załapię:-D
też myślałam, że będę najmłodsza a tu masz. rówieśniczka:-)
aguś86
tak mi przykro.... tulę Cię mocno. zobaczysz i do Ciebie się uśmiechnie fasolka.
wiecie co ja przez ponad 2 lata jak nie 3:szok: brałam pigułki anty...no z wiadomych powodów i teraz nie wiem czy to nie była najgorsza decyzja w moim życiu.... przed tym wszystkim to miałam w miarę regularnie okres co 30 dni (czasem jakieś odchyły się zdarzały) a teraz odstawilam tabsy w styczniu i jest dramat. nie wiem kiedy się spodziewac @:-( teraz ostatnia była 4 marca i do teraz nic... wczoraj to mnie tak brzuch bolał!!! myślałam, że ściany pogryze i zadna tabletka od bólu nie pomaga i coś czuje, ze znów ból powraca:no:

mam pytanko co to za lista, którą wstawiła jedna z was?? są tam wasze nicki i co? data @ lub II kreski? sorki, ze pytam, ale jeszcze ciemna chyba tu u Was jestem:zawstydzona/y:

Pospałam troszkę wstałam zrobiłam sikańca i widzę jakąś szarą druga kreskę hm :confused2: nie wiem jak mam ją traktować. Sluz trochę jakby na @ ale zasadniczo jeszcze jej nie ma. I co tu mysleć

Na 21 czarni porównałqm test ze starym takim samym ale tylko z 1 kreska i tam nic nie widac pod swiatło a w tym dzisiejszym jest. Nie napalam się bo u mnie to może samo zejść w dniu @
W tym cyklu biore leki więc może jakby co się utrzyma...a jak nie to dalej będziemy nad tym pracować :-)

Anke24 i Agus_86 baaaaaaaaaaardzo mi przykro... bądźcie dobrej myśli!!! NIE WOLNO SIĘ PODDAWAĆ!!!

agnieszka116
ile lat ma twoja śliczna córeczka???

grzanka90 czuć Twoją pozytywną energię nawet przez neta :-) podrzuć troszkę Anke24 i Agus_86 bo dzisiaj jest im ona niezbędna

Tiluchna witaj!!! ja też na forum nowa ale starania zaczęliśmy faktycznie od stycznia ale niestety bez rezultatów... też mam dwójkę dzieci a, że zawsze marzyłam o dużej rodzinie postanowiliśmy postarać się o siostrzyczkę dla moich łobuzów :tak:

Miałam dzisiaj fatalny dzień... spóźniona dojechałam na spotkanie w Pile, które nie przyniosło oczekiwanych rezultatów :-( reszta dnia na regionie też szałowa nie była a na to wszystko stałam godzinę w korku na krajowej 11 z powodu wypadku... chyba konkretnego bo nawet helikopter był :-( masakra... a do tego jakieś 20 km dalej kolejny wypadek :-( mówię Wam co za dzień.... już nie wspominając, że podbrzusze cholernie mnie boli...

opuszcza mnie nadzieja, że tym razem się udało....

reklama
Aguś tak mi przykro:( z ogromną nadzieją czekałyśmy na Twoją betkę... ściskam Cię mocno:* i pamiętaj nie poddajemy się! co nas nie zabije to nas wzmocni:) leć do lekarza, niech sprawdzi co jest grane i wierzę gorąco, że będzie wszystko dobrze:)
ja tego lekarza o którego pytałaś niestety nie znam, więc nic na jego temat Ci nie powiem;

Groszku super wieści!:) oby częściej tu nam się takie trafiały:)
naprawdę bardzo się cieszę:)

"w maju się posypią fasoleczki jak mróweczki" - grzaneczko pięknie to napisałaś:) tak będzie dziewczyny! a co!!

Tiluchna witaj:) jesteś moją równolatką ;) tylko niestety ja bez dorobku dzieciowego - NA RAZIE:] ;)

zauważyłyście ile nam nowych staraczek przybyło w ciągu 2-3 ostatnich dni?:) to w maju będzie całe stado mróweczek - mróweczek faronek - jedna po drugiej;)

Sailor to oby ta szara kreseczka pociemniała na następnym teście!! bo tempka z tego co widzę trzyma się dzielnie:) trzymam &&&&&&&!

Do góry