reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
ale gdakamy :D
mi juz sie pyścior cieszy na wieści .... pozytywne oczywiście :)
a co humor jak w przedszkolu trza mieć bo inaczej ocipieć można a tym bardziej w mojej pracy gdzie ciągle jest stękanie że mało utargu mamy... :| a ponad tysiąc w kasie jest... :| ja to bide klepie a Ci mi mówią że tysiąc złotych to mało...
łosz jaki ten świat czasami jest pizgnięty ....
ale co nas nie zabije to nas wzmocni... jeszcze troche i spadam na pokój do przytułku A Co !
do 24 siedziec nie bede :D
Juto jade do męzulka ale zasmerfastycznie !!!!
żyć mi sie od razu chce jak mam go zobaczyć.. mój promyczek kochany ... :p

zgadza się grzanka:) czyli teoretycznie w dzień spodziewanej @, ale nie u każdej już wtedy wykrywa.. właśnie to tłumaczą w artykule;
dlatego dla bardziej niecierpliwych jest termin 14 dni po owulce, dla mniej nawet 28 hehe.

miłego wieczorku Wam życzę bo mój M już w domku więc teraz nim się muszę zająć.. same rozumiecie;)

Ostatnia edycja:
czarni dziękuję za odpowiedź, ale sie dopisac nie mogę. moja @ to jedna wielka niewiadoma:wściekła/y:
sailor_moon trzymam kciuki, żeby ta kreseczka robiła się coraz wyraźniejsza. trzeba byc dobrej myśli;-)

wiecie dziewczyny wysyp staraczek to chyba spowodowany wiosną:-D i przypływem energii na przytulanka. oby bylo nas jak najwięcej z II pięknymi kreskami

Jak ja mam zobaczyć Roberta to kochana Moon ja szaleje ze szczęscia... :)
nawet ujowy dzien w pracy zaraz mi sie poprawia jak ja widzę tą moją kochaną uśmiechniętą twarzyczkę :)
Dziewczyny jaka ja zakochana jestem to normalnie opisać sie nie da :D
spadam jutro dopiero was nadrobie i napisze bo Szefowstwo sie wybiera z nalotem na zakład... więc ja mykam z radaru na ciszę radiową :D byle do jutra i wolne dwa dni :D
PAPAPAPAPAPAPAPa Słoneczka :)
Moon Dzisiaj aniołka poproszę o fasolcie dla Ciebie jak już sie nutka nadziei pojawiła

Pa dziołchy :*

reklama
Do góry