reklama
Wróciłam z pracy i zanim zabiorę się za obiad postanowiłam zaglądnąć do Was
Widzę, że Bzibziok planuje ćwiczyć "jogę" w parku
a siostra jak ma warszawiaka to będzie siedzieć cały czas pod pokładem i smsować z tęsknoty - więc macie wolną rękę
no pięknie się zapowiada
Królewna rusza z budową... tylko pozazdrościć
Bzibzioczek też się rozbudowuje... fiu fiu
Za facebookiem też raczej nie jestem - bo też nie chcę żeby ktoś wiedział o naszych planach... a póki co to chyba jedynie mogłabym dotrzeć do profilu Bzibzioka
Za chwilę poszukam
Ja w sumie mam profil ale korzystam głównie ze względu na klasę z liceum (w spr organizowanych spotkan) a tak ogólnie to rzadko bywam.
Ale resztę też baaaardzo chętnie pooglądam
o właśnie królewna! bo Ty mnie widziałaś na targach a ja Ciebie nie
i gdzie tu sprawiedliwość? zaraz mi tu linka proszę przesłać:]
Widzę, że Bzibziok planuje ćwiczyć "jogę" w parku
Za facebookiem też raczej nie jestem - bo też nie chcę żeby ktoś wiedział o naszych planach... a póki co to chyba jedynie mogłabym dotrzeć do profilu Bzibzioka
Ja w sumie mam profil ale korzystam głównie ze względu na klasę z liceum (w spr organizowanych spotkan) a tak ogólnie to rzadko bywam.
o właśnie królewna! bo Ty mnie widziałaś na targach a ja Ciebie nie
W ogóle to strasznie rzadko i na krótko ostatnio tu z Wami bywam
i wcale mi sie to nie podoba
tyle mnie omija, że aż się wierzyć nie chce! wieczorami to Was ledwo co zdążam poczytać a gdzie tam porozmawiać
a tak mi tu fajnie z Wami było...
tyle mnie omija, że aż się wierzyć nie chce! wieczorami to Was ledwo co zdążam poczytać a gdzie tam porozmawiać
a tak mi tu fajnie z Wami było...
K
krolewnazmarcepana
Gość
Wróciłam z pracy i zanim zabiorę się za obiad postanowiłam zaglądnąć do Was
Widzę, że Bzibziok planuje ćwiczyć "jogę" w parkua siostra jak ma warszawiaka to będzie siedzieć cały czas pod pokładem i smsować z tęsknoty - więc macie wolną rękę
no pięknie się zapowiada
Za facebookiem też raczej nie jestem - bo też nie chcę żeby ktoś wiedział o naszych planach... a póki co to chyba jedynie mogłabym dotrzeć do profilu BzibziokaZa chwilę poszukam
o właśnie królewna! bo Ty mnie widziałaś na targach a ja Ciebie niei gdzie tu sprawiedliwość? zaraz mi tu linka proszę przesłać:]
przyjedz na kawe to mnoe zobaczysz ;d
a teraz linku ci nie przesle bo pisze z telefonu ;p
siedzimy sobie w parku :d
Mynia_82
Fanka BB :)
Sihaya wdrożysz się w pracę, lepiej zorganizujesz czas i będziesz znowu z nami częściej... mam nadzieję 
A
agacynda
Gość
Myniu ja nie wiem czemu te koty takie podobne ;-)
dziiiiiii zrobiłam sobie pazury i ledwo pisze, muszę się przyzwyczaić.
Myniu ja też mam taką nadzieję! w sumie to nawet nie tyle praca mnie ostatnio tak ograniczyła (choć wiadomo też) co różne inne załatwienia.. to działka, a tu za prezentem trzeba jechać, a tu urodziny babci w czwartek, do mechanika z autem itd... ostatnio dużo tego było... i w zasadzie nawet nie było kiedy laptopa odpalić...
ale od razu zapowiadam - dziś mąż pewnie mecz będzie oglądać wieczorem więc mam czas wolny dla Was
ale od razu zapowiadam - dziś mąż pewnie mecz będzie oglądać wieczorem więc mam czas wolny dla Was
Myniu ja nie wiem czemu te koty takie podobne ;-)
Agacynda pokaż kotka - zobaczymy czy mój też podobny
domikcw
Fanka BB :)
hejka kochane:*
melduję się że żyje
po tej komuni to dalej chodzę taka najedzona że... a tu w kominku "duszonki się robią" mniam mniam bedzie. zaraz maz z pracy wraca to sobie pojem...a potem trzeba się za cwiczenia wziąsc. na wesele idziemy i trzeba troche się "spłaszczyc". u mnie jak @ nie było tak nie ma... buuu... a do lekarza mogę dopiero za 3 tygodnie isc
masakra. ale postanowiłam się wziąśc za siebie i pójde na te różne badania. troche kasy odłozyłam wie teraz wydam na badania zamiast na wózek.... smutne no ale jak trzeba to trzeba. jajniki dalej kłóją, ale nie czuję się juz tam taka mokra...
CZARNI piękne zdjecie dzieciątka
WAŻKA jeszcze raz gratujuję!!!
BZIBIOK ale ja Ci zazdroszczę tego rejsu!!! może jednak uda Wam się wygospodarowac czas na staranka.
odezwe sie potem pa
melduję się że żyje

CZARNI piękne zdjecie dzieciątka
WAŻKA jeszcze raz gratujuję!!!
BZIBIOK ale ja Ci zazdroszczę tego rejsu!!! może jednak uda Wam się wygospodarowac czas na staranka.
odezwe sie potem pa
reklama