reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Marcepanowa krolewno nie robiłam nigdy żadnego monitoringu . A na czym on polega? Co należy jeszcze obserwować? Czy to naprotechnologia ?

reklama
Wróciłam z pracy i zanim zabiorę się za obiad postanowiłam zaglądnąć do Was:)
Widzę, że Bzibziok planuje ćwiczyć "jogę" w parku:D a siostra jak ma warszawiaka to będzie siedzieć cały czas pod pokładem i smsować z tęsknoty - więc macie wolną rękę;) no pięknie się zapowiada:D

Królewna rusza z budową... tylko pozazdrościć:)
Bzibzioczek też się rozbudowuje... fiu fiu:)

Za facebookiem też raczej nie jestem - bo też nie chcę żeby ktoś wiedział o naszych planach... a póki co to chyba jedynie mogłabym dotrzeć do profilu Bzibzioka ;) Za chwilę poszukam:D
Ja w sumie mam profil ale korzystam głównie ze względu na klasę z liceum (w spr organizowanych spotkan) a tak ogólnie to rzadko bywam.

Ale resztę też baaaardzo chętnie pooglądam:D
o właśnie królewna! bo Ty mnie widziałaś na targach a ja Ciebie nie:( i gdzie tu sprawiedliwość? zaraz mi tu linka proszę przesłać:]

W ogóle to strasznie rzadko i na krótko ostatnio tu z Wami bywam:( i wcale mi sie to nie podoba:(
tyle mnie omija, że aż się wierzyć nie chce! wieczorami to Was ledwo co zdążam poczytać a gdzie tam porozmawiać:(
a tak mi tu fajnie z Wami było...

Wróciłam z pracy i zanim zabiorę się za obiad postanowiłam zaglądnąć do Was:)
Widzę, że Bzibziok planuje ćwiczyć "jogę" w parku:D a siostra jak ma warszawiaka to będzie siedzieć cały czas pod pokładem i smsować z tęsknoty - więc macie wolną rękę;) no pięknie się zapowiada:D

Królewna rusza z budową... tylko pozazdrościć:)
Bzibzioczek też się rozbudowuje... fiu fiu:)

Za facebookiem też raczej nie jestem - bo też nie chcę żeby ktoś wiedział o naszych planach... a póki co to chyba jedynie mogłabym dotrzeć do profilu Bzibzioka ;) Za chwilę poszukam:D
Ja w sumie mam profil ale korzystam głównie ze względu na klasę z liceum (w spr organizowanych spotkan) a tak ogólnie to rzadko bywam.

Ale resztę też baaaardzo chętnie pooglądam:D
o właśnie królewna! bo Ty mnie widziałaś na targach a ja Ciebie nie:( i gdzie tu sprawiedliwość? zaraz mi tu linka proszę przesłać:]

przyjedz na kawe to mnoe zobaczysz ;d
a teraz linku ci nie przesle bo pisze z telefonu ;p

siedzimy sobie w parku :d

Myniu ja nie wiem czemu te koty takie podobne ;-)

dziiiiiii zrobiłam sobie pazury i ledwo pisze, muszę się przyzwyczaić.

Myniu ja też mam taką nadzieję! w sumie to nawet nie tyle praca mnie ostatnio tak ograniczyła (choć wiadomo też) co różne inne załatwienia.. to działka, a tu za prezentem trzeba jechać, a tu urodziny babci w czwartek, do mechanika z autem itd... ostatnio dużo tego było... i w zasadzie nawet nie było kiedy laptopa odpalić...
ale od razu zapowiadam - dziś mąż pewnie mecz będzie oglądać wieczorem więc mam czas wolny dla Was:)

hejka kochane:*
melduję się że żyje:-D po tej komuni to dalej chodzę taka najedzona że... a tu w kominku "duszonki się robią" mniam mniam bedzie. zaraz maz z pracy wraca to sobie pojem...a potem trzeba się za cwiczenia wziąsc. na wesele idziemy i trzeba troche się "spłaszczyc". u mnie jak @ nie było tak nie ma... buuu... a do lekarza mogę dopiero za 3 tygodnie isc:szok::wściekła/y: masakra. ale postanowiłam się wziąśc za siebie i pójde na te różne badania. troche kasy odłozyłam wie teraz wydam na badania zamiast na wózek.... smutne no ale jak trzeba to trzeba. jajniki dalej kłóją, ale nie czuję się juz tam taka mokra...

CZARNI piękne zdjecie dzieciątka:)
WAŻKA jeszcze raz gratujuję!!!
BZIBIOK ale ja Ci zazdroszczę tego rejsu!!! może jednak uda Wam się wygospodarowac czas na staranka.
odezwe sie potem pa

reklama
Do góry